Kayserispor'da 4 önemli imza

Kayserispor'da 4 önemli imza
Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor yeni transferleri Andrea Bertolacci ile 2.5 yıllık, Arif Kocaman ile 4.5 yıllık, Abdulkadir Parmak ve Mert Çetin ile de sezon sonuna kadar olmak üzere sözleşme imzaladı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu''ndaki tanıtım töreninde konuşan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kentte gece yaşanan 4,9''luk deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Son iki yıldır sancılı dönemler yaşadıklarını belirten Gözbaşı, bu sezon kendilerinden söz ettirmek istediklerini ifade etti.

Ligi şimdilik ilk 10 içinde bitirmeyi hedeflediklerini aktaran Gözbaşı, "Başından beri bunu söylüyoruz. ''Düşme'' kelimesini kullanmak kulüpte yasak, yeni arkadaşlara da bunu söylüyorum.

İki yıldır bundan zaten yeterince yorulduk. Asıl hedefimiz gelecek sene. Bu yıl artık oturan bir kadro oluşturup gelecek sene farklı hedeflerle ilerlemek istiyoruz." diye konuştu.

AVRUPA DİSİPLİNİ VURGUSU

Kurumsallaşmaya önem verdiklerini vurgulayan Gözbaşı, şöyle devam etti:

"Avrupa kulüpleri gibi olmak için hem ben hem yönetim kurulundaki arkadaşlarım görevdeyiz. Alt yapıdan yetişenlerle de güçlenmek istiyoruz. Hem Doğan''ı hem Emre''yi Avrupa kulüplerine gönderdik.

Alt yapıdan Nurettin''i de önümüzdeki günlerde Portekiz''deki bir kulübe gönderip, gelişmesini istiyoruz.

Alt yapıdan yetişen oyuncularımızın Avrupa''daki disiplini ve orada yetişip ülkemize döneceklerse dönmeleri gibi alt yapımızın bir hedefi var.

Yukatel Kayserispor''u tam anlamıyla futbol endüstrisinin içinde kurumsal bir yapı haline getirip, kendi gelirini kendi yaratan bir modele dönüştürmek istiyoruz."

Gözbaşı, takımın 5 maçtır yenilmediğine dikkati çekerek, hem teknik direktör Hikmet Karaman''ı hem de futbolcuları tebrik etti