Sarıyer ve Üsküdar Belediyeleri öyle bir atıştı ki: Hangi ilçenin manzarası daha güzel

Sarıyer ve Üsküdar Belediyeleri öyle bir atıştı ki: Hangi ilçenin manzarası daha güzel
Sarıyer Belediyesi’nin Twitter hesabına yaptığı paylaşıma Üsküdar Belediyesi’nin verdiği yanıtla birlikte başlayan atışma sosyal medyada gündem oldu.

Sarıyer Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi’nin Twitter’daki atışması sosyal medyada gündem oldu. Sarıyer Belediyesi resmi Twitter hesabından İstanbul Boğazı’ndan çekilmiş bir fotoğrafı “Neyim ben, dünyanın en güzel manzarasına sahip ilçe belediyesi mi” ifadelerini kullandı.

atisma1.jpg

Üsküdar Belediyesi ise verdiği yanıtta Kız Kulesi ve ilçeden farklı manzaraları paylaşarak “Kendine gel, sen kendine kendine gel” dedi.

atisma2.jpg

Sonrasında ise Sarıyer Belediyesi söz konusu yoruma yanıt olarak Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat’in oynadığı Bihter Ziyagil karakterinin olduğu ve üzerinde “Sen kendini fazla önemsiyorsun, üzülüyorum” yazılı bir caps paylaştı.

atisma3.jpg

Üsküdar Belediyesi ise Sarıyer Belediyesi’ne yanıt olarak yaptıkları hizmetlerin görsellerini “Güldük eğlendik ama biz Allah vergisi güzelliğimizle değil, işlerimizle gündeme gelmeyi seven bir belediyeyiz. O yüzden siz bizi bu menşından çıkartın.  İyi günler, sevgiler” mesajıyla paylaştı.

atisma4.jpg

Son olarak Sarıyer Belediyesi ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Ne mutlu ki biz hem işlerimizle hem de Allah vergisi güzelliğimizle gündeme gelebiliyoruz. İmzamızı bu mecrada  “Hizmette 10 Yıl” hashtagiyle attık. Arama yaptığınızda örnek alınabilecek hizmetlerimizi görebilirsiniz. Sevgiler

 

atisma5.jpg