Fenerbahçeli Alişan'dan olay yaratan paylaşım

Fenerbahçeli Alişan'dan olay yaratan paylaşım
Fenerbahçeli şarkıcı Alişan, dün oynanan olaylı Çaykur Rizespor - Galatasaray maçından sonra yaptığı paylaşımla Sarı Kırmızılı taraftarların tepkisi çekti.

Tepki yağdı

Süper Lig''in 8.haftasında dün akşam Çaykur Rizespor - Galatasaray karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadelede Sarı Kırmızılı ekip 2-1 geriye düşmesine rağmen son saniyelerde attığı golle maçı 3-2 kazandı.

Maçın hakemi Ali Palabıyık iki tarafa da verdiği kararlarla futbolseverlerin büyük tepkisini çekti. Özellikle Galatasaray''ın attığı 3.golde Diagne''nin golünün verilmesine sosyal medyada yoğun eleştiri vardı.

Fenerbahçe taraftarı olarak da tanınan şarkıcı, Rizespor-Galatasaray maçının ardından sosyal medyadan bir açıklamada bulundu.

Alişan, "Forvete güreşçi transferi istiyoruz. Rahat 80 gol atarız kurallar değişmiş hiç haberimiz yok. Ben hakemi eleştiriyorum, kurallar değişmiş diyorum. Kimseye hakaret etmeden yazıyorum. Faul varsa çalıcaksın düdüğü, görmediysen VAR görecek. Senin faulunü de, benim faulumü de... Bayılıyorsunuz hemen hakarete, aşağılamaya, küfüre..." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Alişan''ın bu ifadesinin, Galatasaray''ın 90+10''da attığı gole gönderme olduğu düşünüldü.

Alişan''ın bu gönderisinin altına Galatasaraylı taraftarlardan tepki gösterdi.

İlgili Haberler