Sarri’den Manchester City itirafı

Sarri’den Manchester City itirafı
Chelsea manjeri Sarri, Manchester, City’nin çok daha güçlü olduğunu ve onları yakalamanın imkânsız olduğunu söyledi. Sarri’nin takımı Premier Lig’de çıktığı 12 maçta da yenilmeyerek tarihe geçti.

Chelsea menajeri Maurizio Sarri, Manchester City'nin kendilerinden çok daha güçlü olduğunu ve onları yakalayamayacaklarını söyledi.

Chelsea'nin başında Premier Lig'de çıktığı ilk 12 maçta yenilmeyen ve bu konuda lig tarihine geçen Maurizio Sarri'den ilginç bir açıklama geldi.

İtalyan menajer, lider Manchester City ile aralarında 4 puanlık bir fark olmasına rağmen Pep Guardiola'nın ekibini yakalamanın imkansız olduğunu söyledi: "Onları yakalayamayız. Bana göre bizden daha kuvvetliler."

City'nin seviyesine gelebilmeleri için zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Sarri, "Aradaki farkı kapatmak için çok çalışmalıyız. Bunu yapabiliriz. Ancak ilk sezon 30 puan farkı kapatacağımızı zannetmiyorum. Premier Lig'de diğerlerinin üzerinde bir takım var ve bu takım City," ifadelerini kullandı.

"City'nin ardından çok iyi bir takım daha var ve bu da Liverpool," diyen Sarri, "Eminim Liverpool, sezon sonunda ilk 4'te yer alacak. Onların ardından gelen 4 ya da 5 takım da Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi verecek," yorumunu yaptı.