"Satılık Mitil" ilanı verildi

"Satılık Mitil" ilanı verildi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 23 Haziran seçimi için İstanbul’a mitili atacağını belirtmesi, ancak İstanbul’da sadece bir gün kalması, sosyal medyada dalga konusu olurken, Gitti Gidiyor da “Satılık Mitil” ilanı verildi.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

Devlet Bahçeli, seçimin yenilenmesi durumunda mitili atacağını söylediği İstanbul’a 23 Haziran'a günler kala, 15 Haziran’da gelmişti. Devlet Bahçeli’yi ve kurmaylarını taşıyan araçların İstanbul’a girdiği görüntüler ise, MHP’nin resmi sosyal medya hesaplarından Mehter marşı eşliğinde paylaşılmıştı.

Herkes, artık 23 Haziran’a kadar İstanbul’da kalarak, mitili atmayı gerçekleştireceğini düşünürken, Bahçeli 16 Haziran’da Ankara’ya döndü. Bahçeli’nin İstanbul’da bir gün kalıp Ankara'ya dönmesi sosyal medyada dalga konusu olmuştu. Ünlü alışveriş sitesi Gitti Gidiyor’da ise “Satılık Mitil” ilanı verildi.

Satılık Mitil ilanının ürün açıklaması bölümünde, “İstanbul’da ikamet için aldığımız mitil taşınma planımızın iptal olması sebebiyle boşta kaldı. Hiç kullanılmadı. İster sokağa, ister salona at, mışıl mışıl uyu.” İfadeleri yer aldı. Taksit imkanının da sunulduğu görülen ilanda mitilin 99 TL’den satılığa çıkarıldığı görüldü.

İşte o ilan:

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/satilik-mitil-452690028?fbclid=IwAR2aIFkvpOyfw9pLRs_3hjWZaa2UZkgXyzSfGCpdaSE313XKwmajXNIsa-U

m1-035.jpgm2-031.jpgm3-015.jpg

İlgili Haberler