Tankın kamerasından bombardıman anı. TSK Suriye'de teröristlere ateş yağdırdı. Savaş muhabiri Vedat Yener paylaştı

Tankın kamerasından bombardıman anı. TSK Suriye'de teröristlere ateş yağdırdı. Savaş muhabiri Vedat Yener paylaştı
Gazeteci Vedat Yenerer, sosyal medya hesabından Türk Silahlı Kuvvetlerinin, PKK/YPG mevzi ve karargahlarını tank atışlarıyla yerle bir ettiği görüntüleri yayınladı.

Gazeteci-Yazar Vedat Yenerer sosyal medya hesabından Türk Silahlı Kuvvetlerinin, PKK/YPG mevzi ve karargahlarını tank atışlarıyla yerle bir etmeye başladığını duyurdu.

Yenerer, tank atışlarına ilişkin görüntüleri de paylaşırken, "Fırat''ın doğusuna beklenen TSK operasyonuna karşı Tel Tamr''a cephane ve militan yığınağı yapmaya çalışan PKK/YPG''ye yönelik Resulayn''da konuşlanmış tanklardan yoğun bombardıman devam ediyor." ifadesini kullandı.

Yener şu ifadeleri kullandı:

FLAŞ! Şu anda TSK, Fırat''ın doğusunda, Tel Amir''deki PKK/YPG mevzi ve karargahlarını tank atışlarıyla yerle bir etmeye başladı. SMO izinler iptal edildi,  izinde olan bütün savaşcılar da üslerine çağrıldı. Takviyeler geliyor. Allah Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin.

Fırat''ın doğusuna beklenen TSK operasyonuna karşı Tel Tamr''a cephane ve militan yığınağı yapmaya çalışan PKK/YPG''ye yönelik Resulayn''da konuşlanmış tanklardan yoğun bombardıman devam ediyor.

Surşye''deki TSK VE SMO güçleri Tel Rıfat halkına resimdeki  broşürü attı. "Tel Rıfat Halkına, şehrimiz PKK/YPG''den temizlenecek. Kuvvetlerimizle işbirliği yapın. Çok geç olmadan..."

İŞTE OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ

 

İlgili Haberler