Savaşçı son bölüm ve 59. bölüm fragmanı

Savaşçı son bölüm ve 59. bölüm fragmanı
Her bölümü nefes kesen Savaşçı 58. son bölüm bu akaşm izleyicisi ile buluşacak. Son bölümde; Karon, yüzbaşına "Senin nişanlın güzel miydi" diye sorunca ortam geriliyor. Peki, Savaşçı 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 58. son bölümü bu akşam yayınlanacak. Hemen ardından Savaşçı 59. bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde, Karon, Bahtiyar'ın nişanlısını rehin alıyor. Yüzbaşı Bahtiyar ise çılgına dönüyor. Kılıç Timi, Karon’un adamları tarafından ateş çemberine alınır. Çatışarak güvenli bir alana çekilmek zorunda kalan Kılıç Timi için zaman daralırken, Çiğdem Teğmen’in son anda fark ettiği bir ayrıntı olayların seyrini değiştirecektir. Albay Kopuz ise Karon’u etkisiz hale getirmek için yaptığı planı devreye sokar. Ancak Karon’un beklenmedik hamlesi Albay Kopuz için tam bir sürpriz olacaktır.

SAVAŞÇI 58. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Savaşçı 58. bölümü yayınlanmasının ardından Savaşçı 59. bölüm fragmanında yayınlanması ön görülüyor. Kanal tarafından yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.