Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Savaşın sonu ne olacak. Ünlülerin başına Ekim-Kasım’da neler gelecek. Dediklerinin hepsi çıkan astrolog Kassandra konuştu

Savaşın sonu ne olacak. Ünlülerin başına Ekim-Kasım’da neler gelecek. Dediklerinin hepsi çıkan astrolog Kassandra konuştu

SICAK SAVAŞLAR MASA BAŞINA KAYACAK

Kassandra Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ''daki çatışmaların sürdükten sonra bazı ülkelerin devreye girmesiyle savaşın masa başına kayacağını ileri sürdü.
Ancak ülkeler arasındaki sürtüşme devam edecek.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER KIZARDI

Mars ve Pluto''nun aynı yerde olduğunun altını çizen Kassandra "Sizlere üst üste üzülerek de olsa kötü haberler verdim.  Sizler de dediklerimin doğruluğunu günler sonra yazılı ve görsel medyadan duyunca öngörülerimin kuvvetini görüp, bana ulaşmaya çalıştınız. Bazılarınız bu girişimde başarılı oldu. Sorulan her soruya içtenliğimle yanıt verdim.

Ekim''in ortasına kadar dayanan, işi bitirmiş olacak. Güneş müjdesi var artık. Bu güneş hava sıcaklığı ile ilgili değil, güzel veya iyi haberlerle ilgili. Ekim''de bir çok kişi için güneş doğacak. Bu sağlıkla ve moralle ilgili bir şey"
.

"Dedim ya, bir kez daha tekrar edeyim, Mars Pluto aynı yerde. Herkes etki altında.
Üst üste kötü haberler aldık, alıyoruz. Şubattan beri durum böyle.
Ekim''in ortasına kadar dayanan, ''işi bitirmiş olacak'' diyebiliriz.
Güneş müjdesi var artık. Bu güneş hava sıcaklığı ile ilgili değil ama, güzel veya iyi haberlerle ilgili. 
Ekim''i tamamlayan her kişi artık baharda sayılır.."

"GENÇLERİN DURUMU KÖTÜ"

"Sakın ha bu güneş, birçok kişinin ekonomik anlamda nefes alacağı anlamı taşımasın" diyen Kassandra "Dövizin önlenemez yükselişi devam edecek. Bununla birlikte iğneden ipliğe her şeye zam yağmuru devam edecek. İş bulmak için adeta kapı kapı dolaşan genç nesil yine umduğunu bulamayacak. Onlar için hayat umarım güzelleşir ama bu ortamda imkansız gibi duruyor. Yıldızlar bana bunu duyuruyor. Ben de diğer meslektaşlarım gibi size iş müjdesi verebilirdim ama insanların duygularıyla oynamak benim karakter yapıma aykırı" diye konuştu.

"Bazı ülkelerde bombalı saldırılar düzenlenecek" diyen Kassandra "İsim verip o ülkede bulunan dostlarımı karamsarlığa sokmak istemiyorum. Ama can kayıpları haber konusu olacak. Bu saldırılar genellikle araçların infilak ettirilmesiyle gerçekleşecek. Her zaman söylediğim gibi inşallah yanılan ben olurum" dedi.

"Mars Pluto’yu çok zorladı.
Bu yüzden dünya siyaseti birbirine girdi. Girmeye devam erecek.
Kimin dost, kimin düşman olduğu belli olmayacak bir döneme giriyoruz. 
Ne yazık ki bazı savaşlar çok kızışacak, bazıları şiddetine kaybedecek. 
Gökyüzünde ölüm kokusu  var. 
Uğursuz yıl olarak tarihe geçen 2020’nin son ayları moral olarak herkese biraz nefes aldıracak. 
Ancak, ekonomik olarak herkes ama herkes çok günler geçirecek..
Ateşin toprağa düştüğü bu günler geçse de çok büyük yaprak dökümü yaşanacak.

"BAŞI BELAYA GİRECEK"

"Ünlü bir kişinin başı belaya girecek" diyen Kassandra "Bu kişi benim şahsen tanıdığım, İstanbul''a geldiğimde evlerinde bile ağırlandığım arkadaşlarımın bir tanıdığı. Yüz yüze hiç gelmedik ama ismen tanıyorum kendisini. Küremde arkadaşlarımın samimi olduğu bir kişinin başının belaya girdiğini gördüm. O arkadaşlarıma şimdiden üzülmemesini öneririm ama olacak" açıklamasını yaptı.

"LİDERLERDEN BİRİNİN HASTALIĞI ÇIKACAK"

Kassandra, açıklamalarına şöyle devam etti: "Ünlü bir lider hayatını kaybedecek. Geniş yankı bulacak. Bu kısa bilgiyi verdikten sonra beni kim olduğunu öğrenmemek aramayın. İsim vermeyeceğimi tanıyanlar iyi bilir.
Ayrıca liderlerden birinin de hastalığı ortaya çıkacak."

"Ünlü bir sanatçının başında talih kuşu dönüyor" diyen Kassandra "Bu sanatçı doğru davranırsa, mutluluğu yakalayacak. Paranın muslukları oluk gibi ona akacak. Ama ters davranırsa, beraberinde kötü talihi de getirecek ve para ondan uzaklaşacak. Her şey onun hal ve hareketlerine bağlı" dedi.

KARONA VİRÜS AŞISINDA MÜJDE

Korona virüs aşısının sene sonu gelmeden bulunacağını belirten Kassandra "Sene sonu gelmeden Koran virüsün aşısı bulunacak. Ülkeler bunu insanlığı kurtaracak müjde olarak verecek. Bu açıklama büyük sevinç yaratacak ama aşının her yere ulaşması zaman alacak" dedi.

"O GAZETECİ DE TEKNE ALACAK"

"Geçen yazımda da belirttim, Ekim ayında bilimsel müjdeler ardı ardına gelecek diye.
Ne oldu, geldi işte. Korona Virüs yani Covid-19 aşısı yapılmaya başlandı"
diyen Kassandra "Ben bilimsel olarak büyük adımlar atılacak demiştim, atıldı. Bu müjdeyi son yazımda vermiştim.
Şimdi bu aşı Türkiye''de de birkaç hastanemizde yapılmaya başlandı. Ancak, bu korona belasından kurtulduğumuz anlamına gelmesin. Kürem bu hastalığın bıçak gibi kesilmeyeceğini söyledi. Öngürülerim bu hastalığın önümüzdeki senenin 5. ayına kadar süreceğini öngörüyor"
diye konuştu.

Fatih Portakal''ın mesleğini bırakıp tekne alacağını da bilen Kassandra "Yine bir gazeteci tekne alacak. Bu gazeteci parayı talih oyunlarından elde edeceği kazançla gerçekleştirecek. Pırlanta gibi kalbi olan bu ünlü gazeteci mesleğini şimdilik bırakmayacak. Çalıştığı kurumu zirveye oturttuktan sonra keyif yapacak" dedi.

NOT: Bu yazı orjinal Kassandra''ya aittir. Kaynak göstermeden yayınlayanların hakkında yasal işlem başlatılacaktır. 

aaaaaaaaaa-001.jpg

Yazarın Diğer Yazıları