Schalke Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

 Schalke Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Schalke Galatasaray ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Peki, Galatasaray Schalke maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray 3 puan almak istiyor. İşte maçtan son notlar

Schalke Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? olacak sorusunun cevabı belli oluyor... Heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig’de oynadığı Fenerbahçe derbisi sonrasında zorlu Şampiyonlar Ligi hazırlıklarına başlayan Galatasaray, D Grubu’ndaki 4. maçında Schalke 04 takımına konuk olacak. Grupta 4 puanı bulunan ve Türk Telekom Stadı’nda rakibi ile 0-0 berabere kalan Galatasaray bu kez galip gelmek istiyor. Zorlu maçı heyecanla beklemeye başlayan Galatasaray taraftarı ise “Schalke Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda” aramalarına aramaları yapıyor.
Schalke 04'ün yanı sıra Rusya'dan Lokomotiv Moskova ve Portekiz'den Porto takımlarının yer aldığı D Grubu'nda birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 4 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 3. sırada bulunuyor. Alman ekibi ise 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan topladı ve grupta 2. sırada yer aldı 
İki takım arasında İstanbul'da oynanan maç, 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı..
Grubun diğer maçında ise aynı saatte lider Porto ile puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova, Portekiz'deki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek..
Son 4 resmi maçını kazanamadı.
Galatasaray son lig maçında  derbide kendi evinde  Fenerbahçe ile 2-2  berabere kalarak  resmi maçlarda kazanamama serisi 4 maça çıkarmış oldu. 
Bu süreçte Galatasaray 4 resmi maçta  3 beraberlik 1 mağlubiyet aldı .
Ligde Bursaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'a mağlup oldu. Fatih Terim'in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Schalke 04 ile İstanbul'da yaptığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

SCHALKE GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA

6 Kasım Salı günü Veltins-Arena’da oynanacak mücadele TSİ ile 23:00’te başlayacak

SCHALKE GALATASARAY MAÇ HANGİ KANALDA

Schalke - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ KİM

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 4'üncü haftasında Almanya'nın Schalke 04 takımı ile deplasmanda oynayacağı müsabakada hakem William Collum düdük çalacak.
0888.jpg

MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
: Muslera, Linnes, Serdar , Ozan Kabak,  Mariano, Donk, Ndiaye, Belhanda,  Onyekuru , Rodrigues, Sinan Gümüş 
Galatasaray'da Nagatomo  , Emre Akbaba  bu karşılaşmada yerini alamayacak .
Fernandao ve Eren 'in durumu  belirsizliğini koruyor .
SCHALKE : Alexander Nübel, Caligiuri, Sane, Matija Nastasic, Mendyl, Omar Mascarell, Rudy, McKennie, Konoplyanka, Breel Embolo, Mark Uth
Schalke'de bu karşılaşmada  sol bek Hamza Mendyl , Bastian Oczipka  Ralf Fahrmann forma giyemeyecek.

Schalke Galatasaray maçı canlı anlatımını da haber sayfamızdan takip edebilirsiniz.