Seçim öncesi bir bölgede daha petrol bulundu!

Seçim öncesi bir bölgede daha petrol bulundu!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Her seçimden önce mutlaka filan şehrimizde petrol bulunur” açıklamasının üzerinden üç gün geçti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den, "Trakya'da doğalgaz bulundu” açıklaması geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 5 Şubat Salı günü, grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Her seçimden önce mutlaka filan şehrimizde petrol bulunur. Yerli araba uçak müjdesi verdiler. 2015 seçimlerinden önce, her tarafa ‘yerli uçağımız göklerde’ diye afişler astılar. O uçak, üstünden dört yıl geçti halen yere inmedi” ifadelerini kullanmıştı.

Akşener’in bu açıklamalarının üzerinden henüz üç gün geçmişken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Trakya'da doğalgaz bulundu, incelemeye gideceğiz" açıklaması yaptı.

“İNCELEMELER PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK”

Söz konusu doğalgazın rezervi ve kalitesi hakkında net bir bilgi verilmezken, incelemelerin önümüzdeki pazartesi günü başlayacağı bildirildi. Trakya’nın Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli Büyükşehir belediyelerinin tamamı CHP’li belediyelerde.