Seda Sayan düğün öncesi yüzünü gerdirdi!

Seda Sayan düğün öncesi yüzünü gerdirdi!
İki yıl önce 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Seda Sayan, ardından burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için 'Dudak liftingi' yaptırmıştı. Sayan, bu kez Çağlar Ökten ile dünyaevine girmeden önce 'Deeplift' tekniğiyle gıdısını gerdirdi.

İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan''dan 2010''da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, şarkıcı Çağlar Ökten’le evlenmeye hazırlanıyor. 7 Mayıs''ta Çek Cumhuriyeti''nin başkenti Prag''da evlenecek olan 59 yaşındaki sanatçı, nikah öncesi geçirdiği estetik operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

 

Son olarak örümcek ağı estetiği ve Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, yine doktorunun kapısını çaldı. Bu kez “Deeplift” tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdiren Seda Sayan, operasyon sırasında çekilen videosu yine sosyal medya hesabından yayınladı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sayan’ın geçirdiği operasyon hayranlarını ikiye böldü. Birçok kullanıcı böyle bir işleme gerek olmadığını savunurken, bir grup ise ünlü şarkıcının kararını desteklediğini dile getirdi.

''DEEPLIFT'' YÖNTEMİ NEDİR?

Seda Sayan''ın yaptırdığı estetiklerden biri olan ''Deeplift'', dünyada ilk Mesh Scaffold Teknolojisi’ne sahip askılama işlemidir. ''Deep Lift''; etkin doku tutunması, kollajen oluşumu, 360 derecelik çevreleme, güçlü dayanıklılık seviyesi ve doku yenileme etkisi ile şimdilerde en popüler estetik uygulamaları arasında yer alıyor.
 

İlgili Haberler