Seda Sayan’dan estetik sonrası ilk paylaşım. ‘Fransız Askısı’ yöntemiyle gençleşmişti

Seda Sayan’dan estetik sonrası ilk paylaşım. ‘Fransız Askısı’ yöntemiyle gençleşmişti
'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle geçtiğimiz günlerde yüzünü gerdiren Seda Sayan, geçirdiği estetik operasyon sonrası sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Sayan'ın paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatten kaçmadı.

Hürriyet’in haberine göre, Muğla'nın Milas ilçesinde tatil yapan Seda Sayan, teknede çekilen bu karesini takipçileriyle paylaştı. 57 yaşındaki Sayan'ın paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

yenicag-seda-sayan3.jpg

"ESTETİK YAPTIRDIM SEVGİLİ TAKİPÇİLERİM"

Seda Sayan yüzünü gerdirdiği anları dakika dakika takipçileriyle paylaştı. 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle 10 yaş birden gençleşen Sayan'nın sosyal medya paylaşımı ilgi odağı oldu.

yenicag-seda-sayan2.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

57 yaşındaki Seda Sayan sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı, yaşlanmayı önlemek için yüzüne bir estetik daha yaptırdı. Daha önce de 'Fransız askısı' adlı yönteme başvuran Sayan bir kez daha yüzünü gerdirdi. Operasyon sonrası kendini videoya çeken Sayan, yüzüne yaptırdığı estetiği gösterdi.

Yaşlanmamak için elinden geleni yapan Sayan'ın yüzüne uyguladığı işlem ise 'Fransız askısı' olarak biliniyor.

yenicag-seda-sayan4.jpg

‘FRANSIZ ASKISI’ YÖNTEMİ

Ameliyatsız bir yüz germe - yüz askılama işlemi olan Fransız askılama yöntemi Fransa'da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir.