Seda Sayan'nın tecavüz iddiasına ben bir hata yaptıysam diyen Erbil'den açıklama

Seda Sayan'nın tecavüz iddiasına ben bir hata yaptıysam diyen Erbil'den açıklama
Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil hakkında tecavüz suçlamasında bulundu.

Mehmet Ali Erbil’e tecavüz suçlaması

Her şey Mehmet Ali Erbil''in Tolga Yüce''nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram''da paylaşmasıyla tartışma başladı.

Instagram hesabından yanıt veren Seda Sayan, sunucu ve oyuncu Erbil''in yıllar önce bir kadına ''tecavüz'' ettiğini iddia etti.

Sayan tecavüz suçlamasında bulunduğu paylaşımında, "Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" ifadelerini kullandı.

Ardından Seda Sayan,Mehmet Ali Erbil''in evdeki hizmetlisine ''tecavüz'' ettiğini belirterek "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak ruhunu arındır" yazdı.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Seda Sayan, bir süre sonra Erbil''e ağır suçlamalarda bulunduğu paylaşımını silerek bu notu düştü:

BENİM ALNIM AK!

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan''ın bu iddiaları karşısında bir açıklama yaptı:

"Ben Mehmet Ali Erbil, hepinizin bildiği, tanıdığı...

Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim.

Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz.

Ama sizler de biliyorsunuz ki 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum. Doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar.

Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı...

Siz de sormadınız mı ''madem böyle bir şey vardı niye sustun'' diye? Her neyse benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendisine yakışanı yapsın"

İlgili Haberler