Seda Sayan'dan çok tartışılacak yeni Mehmet Ali Erbil açıklaması

Seda Sayan'dan çok tartışılacak yeni Mehmet Ali Erbil açıklaması
Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya attığı “tecavüz” iddiasıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Seda Sayan'ndan çok tartışılacak yeni açıklama

Eski iki dost olan Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında sitem ile başlayan daha sonra ağır suçlamalara dönüşen tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı.

İFTİRA DEĞİL YANLIŞ AÇIKLAMA

Daha önce Erbil''in, evinde çalışan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Seda Sayan, öfkeyle yanlış bir açıklama yaptığını söyledi:

"Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan aldatmayı, tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine ... İftira değil yanlış açıklama oldu"

NE OLMUŞTU?

Her şey Mehmet Ali Erbil''in Tolga Yüce''nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram''da paylaşmasıyla başladı.

Erbil’in sitemi sonrası Seda Seyan, Erbil’i evinde çalışan hizmetçi kıza tecavüz ettiği iddiasını ortaya atmıştı.

Seda Sayan, Instagram’dan paylaştığı gönderiyi kısa sürede silse de tüm Türkiye bu iddiaları öğrendi. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan’ın iddiasının iftira olduğunu söyledi. Tüm bunlar yaşanırken konuya dahil olan Seren Serengil, Sayan''a çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Seren Serengil, Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil, kavgasına dahil oldu. Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil''i tecavüzle suçlamış, komedyen ise, "İftira" diyerek yalanlamıştı.

İlgili Haberler