Sedat Peker paylaştı. Askerlerimiz onlar için şehit olurken Suriyeliler asker kıyafeti giyip her gece Boğaz'da bir gemide eğleniyor

Sedat Peker paylaştı. Askerlerimiz onlar için şehit olurken Suriyeliler asker kıyafeti giyip her gece Boğaz'da bir gemide eğleniyor
Sedat Peker, sığınmacıların İstanbul'da kaydedilen skandal görüntülerini gündeme taşıdı. Görüntülerde asker kıyafeti giyerek eğlenen Araplar "Bu kadar da olmaz artık" dedirtti.

Sedat Peker''in Twitter''dan paylaştığı video sığınmacı krizinin geldiği boyutu bir kez daha gözler önüne serdi.

Hakan Balci isimli Twitter kullanıcısı asker kıyafeti ile İstanbul''da bir teknede halay çeken Arapların görüntüsünü, "Bizim Askerlerimiz onlar için şehit olurken, bunların her akşam İstanbul da Asker kıyafeti giyip Keyif Style adlı teknede Aşk İstanbul altında eğlenmeleri çok acı ve rahatsız edici. Eğlenin diye mi verdik onca şehidi. Aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun." notu ile paylaştı. Söz konusu videoyu şahsi Instagram hesabından yayımlayan Arap sığınmacının Instagram hesabını da mesajına ekleyen Hakan Balci''nın paylaşımını Sedat Peker retweetleyerek paylaştı.

Arap sığınmacının Instagram hesabında asker kıyafeti giydiği fotoğraflar dikkat çekti. Kendi ülkesinde asker forması giymekten kaçarak ülkemize sığınan bu kişinin yaptığı paylaşım tepki topladı.

 

İlgili Haberler