Sedat Peker Erdoğan'ın ABD'deki akrabası olduğu iddia edilen kişiyi paylaştı

Sedat Peker Erdoğan'ın ABD'deki akrabası olduğu iddia edilen kişiyi paylaştı
AKP’nin ABD teşkilatı üyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşerisi ve aynı zamanda da akrabası olduğu öne sürülen Fatih Erdoğan’ın, bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Suç örgütü lideri Sedat Peker de söz konusu fotoğrafa ilişkin bir paylaşımı retweet etti.

AKP’nin ABD teşkilatı üyesi olan ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nda Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Fatih Erdoğan’ın bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemşerisi ve aynı zamanda da akrabası olduğu öne sürülen Fatih Erdoğan’ın, Lamborghini marka üstü açık bir arabanın içinde verdiği poz Twitter’da en çok konuşulan konuların başında geldi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker de söz konusu fotoğrafa ilişkin bir paylaşımı retweet etti.

Fotoğrafın yayılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın vakıf süsü verilmiş yapılarla yurt dışına para aktardığı yönündeki iddiasını hatırlattı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın vakıf süsü verilmiş paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktardığını iddia etmişti. Kılıçdaroğlu, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD''deki paralel bir vakfa transfer edildiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu''nun ismini vermediği vakfın ise TURKEN olduğu biliniyor. CHP lideri, para akışları ve belgelerinin ellerinde olduğunu söyledi, 1 milyar liranın Ensar ve TÜRGEV tarafından ABD’ye transfer edildiğini ifade etmişti.

İlgili Haberler