Sedat Peker kitaplarla mesaj vermeye devam ediyor. Üçüncü video geldi

Sedat Peker kitaplarla mesaj vermeye devam ediyor. Üçüncü video geldi
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Youtube kanalından yayınladığı yeni videosunda yeni bir iddia daha ortaya attı. Peker, Mubariz Mansimov'a ait Bodrum'daki Yalıkavak Marina'nın 29 Milyon Dolara satıldığını söyledi. Peker, marinanın gerçek fiyatının bir milyar dolardan fazla olduğunu söyleyerek, "Buranın peyzajı bile bu paradan çok eder. Ama Mansimov'dan 29 Milyon Dolara aldılar" dedi.

İstanbul''daki adamlarına ve ailesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlardan sonra, yurt dışına bulunan Sedat Peker''den yanıt gecikmemişti. Youtube kanalında bir video serisine başlayarak ortaya farklı iddialar atan Peker, son paylaşımında da yine farklı farklı konulara değindi.

"DÖNMEYECEĞİM"

Birleşik Arap Emirlikleri''nin Dubai emirliğinde bulunduğunu ifade eden Peker, Türkiye''ye dönmeyeceğini belirtti. Peker, "Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem... Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

MARİNA 29 MİLYON DOLARA SATILDI İDDİASI

Peker, yeni bir iddia daha ortaya atarak Mubariz Mansimov''a ait Bodrum''daki Yalıkavak Marina''nın 29 Milyon Dolara satıldığını söyledi. Peker, marinanın gerçek fiyatının bir milyar dolardan fazla olduğunu söyleyerek, "Buranın peyzajı bile bu paradan çok eder. Ama Mansimov''dan 29 Milyon Dolara aldılar" dedi.

KİTAPLARIYLA MESAJ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Videolarında çeşitli kitaplarla mesaj veren Peker''in bu videoda ise önünde Mark Winegardner''in ''Baba''nın Dönüşü'' isimli kitabı yer aldı. Kitap, Corleoneler isimli mafya ailesinin Soğuk Savaş dönemindeki hikayesini anlatıyor.

İlgili Haberler