Sedat Peker sergisi. Operasyonunda ele geçirilenler şaşırttı

Sedat Peker sergisi. Operasyonunda ele geçirilenler şaşırttı
Sedat Peker ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilenler emniyette sergilendi. Kılıçtan telsize, telsizden balistik yeleğe kadar bir çok ürün polisleri bile şaşırttı. Gözaltında olan 49 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sedat Peker sergisi. Operasyonunda ele geçirilenler şaşırttı

DHA''nın haberine göre, Sedat Peker ve adamlarına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde operasyon düzenlenmişti. Operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 63 şüpheliden 54''ü yakalanmıştı. Operasyon kapsamında şüphelilerin adresleri ve Sedat Peker''in Beykoz''daki villasında yapılan aramalarda silah, mermi, kesici ve delici aletlerin yanı sıra çek ve senetler ele geçirildi.

Ele geçirilen 4''ü kurusıkı 24 tabanca, 9 şarjör, 3 av tüfeği, 5 kılıç, 54 delici ve kesici alet, 2 balistik yelek, çeşitli çapta bin 270 mermi, 332 kartuş, 8 polis telsizi, çok sayıda çek, senet ile uzun namlulu silah dürbünü emniyette sergilendi.

BİR KİŞİNİN KORONA TESTİ POZİTİF

Gözaltına alınan 4 şüpheli dün adliyeye sevk edilirken, bugün işlemleri tamamlanan 49 şüpheli daha Kartal''da bulunan Anadolu Adliyesi''ne sevk edildi. Şüphelilerden birinin koronavirüs testi pozitif çıktığı için karantinada olduğu öğrenildi.

Öte yandan; Sedat Peker suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda Sedat Peker''in iş adamları olduğu belirlenen, 3 şüphelinin, Maltepe Zabıtası''nda görevli Hamit K.''ya yapı denetim işleri için, rüşvet verdiği belirlendi. Hamit K. ve bir iş adamının dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

 

İlgili Haberler