Sedat Peker Buket Aydın ile birlikte olan Emir Sarıgül için tweet attı

Sedat Peker Buket Aydın ile birlikte olan Emir Sarıgül için tweet attı
Sedat Peker'in dün yaptığı paylaşımlardaki Yıldırım Demirören, Buket Aydın ve Emir Sarıgül hakkındaki iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken, Peker'den Emir Sarıgül hakkında yeni bir paylaşım geldi.

Yıldırım Demirören''le ilgili yeni iddialarda bulunan Sedat Peker, Demirören''in bir zamanlar isim vermeden haber spikeri Buket Aydın''la ilişkisi olduğunu, Aydın''ın Demirören''i aldattığını bu yüzden işten çıkarıldığını ileri sürmüştü.

Peker, isim vermeden yaptığı açıklamalarla sunucu Aydın''ın Demirören''i TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül''ün oğlu Emir Sarıgül ile Demirören''i aldattığını iddia etmişti. 

Peker''in iddialarına ilişkin tartışmalar devam ederken Peker''in mesajlarının paylaşıldığı Deli Çavuş isimli hesaptan Emir Sarıgül hakkında yeni paylaşım geldi.

Deli Çavuş isimli hesaptan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

1- Emir Sarıgül bak kardeşim, bazı telefonla arayanlara bunlar doğru değil diyormuşsun. Şu ana kadar söylediklerini, ortak tanıdığımız olan bir ablamızın hatırına affediyorum. Ancak bu kelimeyi bir kez daha söylersen, önümüzdeki günlerde isminden en çok bahsedilen kişi olursun.


 

İlgili Haberler