Sedat Peker'in gizli adamı Deli Çavuş Sedat Peker'in Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğini açıkladı. Getirilirse neler olacağını da söyledi

Sedat Peker'in gizli adamı Deli Çavuş Sedat Peker'in Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğini açıkladı. Getirilirse neler olacağını da söyledi
Sedat Peker ve ona yakın hesaplardan gelen paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı ifşalarla öne çıkan Deli Çavuş adlı hesaptan yapılan son paylaşımda Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

Bir süredir sessizliğini koruyan Sedat Peker cephesi dün akşam itibarıyla gelen peş peşe paylaşımlar ile yeniden hareketlendi. Peker’in oğlu, basın danışmanı ve “ifşacı” hesaplarından Deli Çavuş''tan gelen paylaşımların Erdoğan''ın Suudi Arabistan ziyareti ile "denk gelmesi" dikkati çekti.

Gözler Peker cephesine çevrilmişken, yaptığı ifşalarla öne çıkan Deli Çavuş adlı hesaptan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Erdoğan''ın Suudi Arabistan ziyaretini hatırlatan Deli Çavuş şu ifadeleri kullandı:

"Troller hükümetin Suudi Arabistan ziyareti ile ilgili Sedat Peker’in paketlenip Türkiye’ye getirilmesi görüşmelerin bir ayağını oluşturuyor demişler. Sedat Peker''i Türkiye''ye getirmek mümkün de, sonrasında olacak gelişmelerin altından kalkabilmek bazıları için mümkün olacak mı?"

PEKER''İN TOPBASINDAN KİM ÇIKACAK?

Geçtiğimiz yıl paylaştığı tweetler ve yayınladığı videolar ile birçok kişiyi “ifşa” eden Peker, kendisine getirilen kısıtlama nedeniyle uzun süren bir sessizliğe bürünmüştü. Bu uzun sessizliğin ardından Peker’e yakın hesaplardan peş peşe paylaşımlar geldi.

Üst üste gelen Peker paylaşımlarının ardından Türkiye''de bazıları yeniden endişeyle beklemeye başladı. Sedat Peker’in basın danışmanlığını yapan Emre Olur, Twitter hesabından “Tik tak, tik tak” diyerek bir paylaşım yaparken, paylaşım bir geri sayımın başladığı şeklinde yorumlandı. Olur''un mesajına bir kutlama emojisi eklemesi ise dikkat çekti.

İlgili Haberler