Sedat Peker Uğur Dündar'a yaptığı teklifi açıkladı. Yiyici gazeteciler çılgına dönmüş olmalı. Gazeteci bu tavrı alır

Sedat Peker Uğur Dündar'a yaptığı teklifi açıkladı. Yiyici gazeteciler çılgına dönmüş olmalı. Gazeteci bu tavrı alır
Organize Suç Örgütü olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, sosyal medya hesabından usta gazeteci Uğur Dündar'a yaptığı teklifi açıkladı.

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, usta gazeteci Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında yaşanan tartışmaya ilişkin açıklamada bulundu. 

"Uğur Ağabey’e (Dündar) Özel uçak yollayıp burada sizi misafir etmek isterim" diyen Peker, Uğur Dündar''ın kendisine "Sedat Bey kardeşim, size teşekkür ederim ancak ben böyle bir şeyi kabul edemem, ben kendi imkanlarımla gelirim" yanıtı verdiğini açıkladı.

İşte Sedat Peker''in o açıklamaları:

"Uğur Ağabey ile ilgili (Dündar) bir şeyler söylememi istemişsiniz. 1996 senesinde bir görevle ilgili Bulgaristan’da bulunurken hayatımda bir kere Uğur Ağabey ile telefonla konuştum. Hakkımda çıkan bazı söylentiler üzerine röportaj yapma isteği ile ilgili.

Uğur Ağabey’e (Dündar) Özel uçak yollayıp burada sizi misafir etmek isterim dediğimde kendisi Sedat Bey kardeşim, size teşekkür ederim ancak ben böyle bir şeyi kabul edemem, ben kendi imkanlarımla gelirim demişti.

Uğur Dündar’ı seversiniz sevmezsiniz, o ayrı konu. Ancak benim anlattığım, bu insanın dürüstlüğüne saygı duymak gerekir. İnşallah yaşça bir büyük araya girer de, Uğur Ağabey ile (Dündar) Yılmaz Özdil Ağabeyi barıştırır."

İlgili Haberler