Sedat Peker’den AKP ile FETÖ arasında müzakere iddiası. Görüşmeleri yürüten milletvekilini açıkladı

Sedat Peker’den AKP ile FETÖ arasında müzakere iddiası. Görüşmeleri yürüten milletvekilini açıkladı
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda FETÖ firarisi Cevheri Güven’e cevap veren Sedat Peker, iktidar partisinin FETÖ ile müzakere halinde olduğunu iddia etti. Peker, iddia ettiği müzakerenin AKP Ankara Milletvekili Mücahit Aslan üzerinden yürütüldüğünü de ileri sürdü.

FETÖ firarisi Cehveri Güven’in kendisine yönelik iddialarına cevap veren Sedat Peker, yaptığı paylaşımlarda yine birbirinden ilginç iddiaları ortaya attı.

Peker, AKP ile FETÖ’nün müzakere halinde olduğunu ileri sürdü. Peker, Cevheri Güven’e, “Acaba kendisi FETÖ’cülere karşı yapılan operasyonların neredeyse durma derecesine, gerilemesini nasıl yorumluyor ya da iktidarın içindeki insanların artık FETÖ’cülerle ilgili neredeyse olumsuz hiçbir şey söylememesini nasıl yorumlamaktadır?” sorusunu yönettikten sonra müzakere iddiasını ortaya attı.

Peker şöyle dedi;

"Ak Parti’nin kara kutusu olarak bilinen Ankara milletvekili Mücahit Aslan’ın üzerinden gizli olarak yürütülen görüşmelerin neticesi olarak bu sonucu kabul edebilir miyiz? Belki de bu gelişmelerden senin de haberin yoktur. Derin devlet var, derin PKK var da, derin FETÖ hiç olmaz olur mu?”

Yukarıdaki satırlarda anlattığım gibi iktidar kanadından neredeyse fetöye karşı hiçbir kötü söylem olmadığı gibi operasyonların da çok azalması gibi. Cevheri Güven son 2,5 aydır Mücahit Aslan tarafından yürütülen fetö Ak Parti arasındaki mahrem görüşmelerle ilgili bir video yapabilirse bizleri de aydınlatmış olur.

Metin Külünk ile yaptığım telefon görüşmesinde kendisi de Serhat Albayrak ile pelikanı birbirinden ayırmamı rica etmişti. pelikancıları adeta kutsamıştı (eğer Metin Külünk bu sözlerimi yalanlarsa kendisini rezil etmekten mutluluk duyarım, kaseti yayınlarım)"

 

İlgili Haberler