Sedat Peker'den gece yarısı şok tweetler

Sedat Peker'den gece yarısı şok tweetler
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılanan Sedat Peker, kendisi hakkında iddianame hazırlayan savcının, ilgili bir bölümde Peker'in tefecilik de yaptığını belirtmesine tepki gösterdi.

Uykusuz geceler bu sefer kimin için başladı

Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara devam ediyor. Peker, dün akşam üst üste 7 paylaşım yaparak, kendisi hakkında ''tefecilik'' yaptığı iddiasına tepki gösterdi.

Peker''in paylaşımları şu şekilde:

Sayın Gökmen Karadağ, programınızı ilgiyle seyrediyorum. Program katılımcılarından emekli Savcı Salim Şen hakkımda açılan iddianameyle ilgili bir bölümde bana karşı yöneltilen suçlarda tefecilik de olduğunu söylemiş. Kim ki eğer tefecilik yapıyorsa o namussuzdur, şerefsizdir, alçaktır.

Savcı A.Y benim iddianamemi yürüttüğü sırada kendisinin telefonları dinleniyordu. Sebebi ise kendisinin ve bir arkadaşının Şile’deki çok yüksek mal varlığı, orada yaptığı inşaatların çokluğu, ayrıca da benimle bir irtibatının olup olmadığı yönündeydi.

İnşaatlarla ve oradaki arazilerle Savcının oğlu ilgileniyordu. Bizim çocuklarımız bir türlü zengin olamıyor ancak Savcı Bey’in oğlu Şile’de birçok inşaat yapıyor. Telefonlarının dinlendiği Savcı’ya bir türlü iletildi.

Telefonları dinlenen bu savcıyı benim tahkikatımdan almadıkları gibi kendisine de el altından telefonlarının dinlendiği bazı yetkililerce kendisine el altından iletildi. Bu konulardan ikinci videomda veya üçüncü videomda bahsetmiştim. Eğer savcının telefonu dinlenmiyorsa parmağımı keseceğim dedim.

Belki Savcı’nın telefonunu nereden öğrendiğimi merak etmişsinizdir. Yüzde yüz doğru bir bilgi. Yurt dışına çıkmama sebep olan, kendi telefonumun dinlendiğini bana söyleyen yetkililerden öğrendim. Esas skandal budur. Emekli Savcı Bey’e sorun.

Dünya hukuk tarihinde böyle bir şey olmuş mudur? Benim açıkladığım suçların hepsi doğru. Beni onlardan yargılasınlar. Oluşturdukları bu hayali dosyadan değil. Kim tefecilik yapıyorsa, tekrar söylüyorum, namussuzdur, şerefsizdir, onursuzdur.

Ayrıca benim mal varlığıma el konulacakmış. Ben nasıl bir suç örgütü lideriyim ki Sayın Savcı’nın oğlu kadar bir zenginliğe sahip değilim?

 

İlgili Haberler