Sedat Peker bir anda ortaya çıktı ve twitter'da 19 mesaj verdi

Sedat Peker bir anda ortaya çıktı ve twitter'da 19 mesaj verdi
Sedat Peker, Twitter hesabından art arda paylaşımlarda bulundu.

Sedat Peker, sosyal medya hesabından takipçilerinin tweetlerini RT''leyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''ya göndermede bulunan mesajları kendi sayfasında yayınladı. 19 Twitter kullanıcısının Süleyman Soylu hakkında yapmış olduğu paylaşımları RT''leyen Peker, Soylu''nun bu davranışlarına eleştiride bulundu.

Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ arasındaki tartışma dünden beri gündemdeki yerini koruyor... Tepkilere neden olan tartışma medya gündeminde de büyük yankı uyandırdı. Öte yandan, Soylu''nun TGRT ekranlarında mülteciler hakkında yapmış olduğu yorum da büyük tepki topladı. Tüm bu konulara ilişkin Sedat Peker''den dikkat çekici bir hamle geldi. Peker''in, Twitter hesabından Süleyman Soylu hakkında yapılan 19 mesajı Retweet yapması dikkatlerden kaçmadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında tepki çeken sözlerde bulunmuştu. Özdağ hakkındaki bir soruya sinirlenerek, ''''Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir'''' sözlerini kullanmıştı. Özdağ ise bu sözlerin üzerine çarpıcı bir video yayınlayarak İçişleri Bakanlığı önüne geleceğini söylemişti. Bugün ise bahsettiği saatte bakanlığa yürümek isteyen Özdağ, kapıya ulaşamadan polis ve çevik kuvvet tarafından engellendi. 

O esnada açıklamalarda bulunan Özdağ, Soylu''nun bu sözlerini bir operasyon fişeği olarak değerlendirerek, ''''Süleyman, yemek yediğimi restoranlardan kredi kartı bilgilerimi toplatmadın mı? Senden korkan senin gibi olsun. Sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın kardeşim. Hadi el mi yaman bey mi yaman? Bundan sonra seninle Süleyman bu iş, ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Ama provokasyonları deneme. Her girişimini ağzına tıkarım'''' sözlerini kullandı.

MÜLTECİLER KONUSU

Soylu, son dönemde bu olayın yanı sıra TGRT ekranlarında mülteciler hakkında yapmış olduğu demeçlerle de büyük tepki topladı.

Soylu, Türk kadınlarını kadraja alan ve videolarını çekip yayınlayan mültecilere ilişkin, kötü niyetlerinin olmadıklarını vurgulayarak, tepki gösteren vatandaşlara sinirlendi. Bu tepkileri ''ahlaksızlık'' olarak nitelendiren Soylu, ''''Afedersiniz bütün röntgeni Suriyeliler çekiyor. Ya şimdi ben selfie çekiliyorum. Kötü niyetli olsanız, selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie''yi yayınlasa... ''Ya bak bu kadını röntgenliyor.'' Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya?'''' ifadelerini kullandı.

Soylu''nun tepki toplayan bu sözlerine karşılık, Sedat Peker de sosyal medya hesabından bir mesaj verdi. 

İşte Sedat Peker''in RT yaptığı o 19 tweet:

 

İlgili Haberler