Sedat Peker yer değiştirirken Demirören tweetleri attı

Sedat Peker yer değiştirirken Demirören tweetleri attı
Yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıklayan Sedat Peker, Doğan Medya'nın satışında Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediklerini söylediği Demirören Grubu hakkında yeni iddialarda bulundu.

Sedat Peker'den yeni iddialar. Yer değiştirirken Demirören tweetleri attı

Sedat Peker, Doğan Medya''nın satışında Demirören Grubu''nun Ziraat Bankası''ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediğini öne sürmüştü. Peker, Demirören Grubu hakkında yeni iddialar ortaya attı.

Sedat Peker “Pambıkören (Demirören) temelini babanın cinayetler ve zulümler üzerine kurduğu bu sizin servetiniz bedavadan geldi ama ilerde inşallah hepsi devlete geçecek.” dedi.

Sedat Peker’in Twitter’dan yaptığı açıklama şöyle:

"Pambıkören sizin haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım. Babanın hangi kişilerin öldürülmesiyle onların malına nasıl el koyduğunu da, Rumlar’ın mallarına nasıl çöktüğünü de… Pambıkören Kemer Country’de ki  arsayı Avukat Osman Hacıvekiloğlu’nun koordinasyonunda nasıl ele geçirdiğini de anlatacağım. Total’i Oyak grubuna nasıl fahiş fiyatla sattığını herkese göstereceğim. Pambıkören temelini babanın cinayetler ve zulümler üzerine kurduğu bu sizin servetiniz bedavadan geldi ama ilerde inşallah hepsi devlete geçecek. Sen çakma gazetecilerle, çakma tartışmacılarına benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyi tembih ediyorsun ya, ben sana göstereceğim."

İlgili Haberler