Sedat Peker’e böyle seslendi: Hocam sen o işleri bize soracaksın

Sedat Peker’e böyle seslendi: Hocam sen o işleri bize soracaksın
Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini belirtirken Cassey Jones isimli bir hesap, Peker’e “Hocam sen o işleri bize soracaksın; nasıl kaçılır, nasıl saklanılır, nasıl iz kaybettirilir, nasıl şaşırtma verilir, kontrespiyonaj nedir..” diyerek seslendi.

Sedat Peker’e böyle seslendi: Hocam sen o işleri bize soracaksın

Organize Suç Örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, son attığı tweet’te yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı.

Peker’in bu açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Cassey Jones isimli bir hesap ise, “Devlet destekli iş yapmaya alışmış oldukları için hiç saklanma, gizlenme gereği duymadılar, dolayısıyla nasıl saklanılacağını bilmiyorlar :) Hocam sen o işleri bize soracaksın; nasıl kaçılır, nasıl saklanılır, nasıl iz kaybettirilir, nasıl şaşırtma verilir, kontrespiyonaj nedir..” ifadelerini kullandı.

Jones ayrıca, bir başka paylaşımında ise, “Sedat Peker''in macerası için "Netflix dizisi olur" diyorlar. Ne Netflix''i lan, bizzat interaktif bir dizinin içindeyiz hep beraber. Ülkücü bir mafya lideri polisten kaçıyor, canlı olarak takip ediyoruz, yakalanmasın diye dua ediyoruz, fikir yazıyoruz falan. Daha dizisi mi kalmış?” ifadelerini kullandı. Peker ise bu ifadeleri retweet etti.

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler