Sedat Peker’e takipçisinden müthiş cevap

Sedat Peker’e takipçisinden müthiş cevap
Sedat Peker’e bir takipçisi tarafından verilen cevap bir gün bağımsız gazetecilik herkese lazım olacak lafını akıllara getirdi.

Sedat Peker’e takipçisinden müthiş cevap

Sedat Peker’in paylaşımına kullandığı “Kıymetli kardeşlerim, muhalif milletvekillerine ve gazetecilere bu tweetlerimi iletin ve baskı kurun” ifadesine bir takipçisi “Adamlarınla Hürriyet gazetesini basıp, tüpçüye devrettirdikten ve gerçek gazetecilerin işsiz kalmasını sağladıktan sonra, sayende muhalif gazeteci pek kalmadı” cevabını verdi.

Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

40 yaşından küçük kardeşlerim, muhalefet partisinin içindeki bazıları ve de bazı muhalif gazeteciler bu konulara neden giremiyorlar biliyor musunuz? Benden gıcık kaptıkları için. Siz onlara haklı olarak kızıyorsunuz.

Onlar da devamlı diyorlar ki Ama biz bunları söylemiştik. Küsüyorlar. Onları küstürmeyin, sevin onları. Çünkü onların da tedaviye ihtiyacı var. Onlara sevgi terapisi uygulayın.

MUHALİF GAZETECİ PEK KALMADI

Adamlarınla Hürriyet gazetesini basıp, tüpçüye devrettirdikten ve gerçek gazetecilerin işsiz kalmasını sağladıktan sonra, sayende muhalif gazeteci pek kalmadı.

İlgili Haberler