İnan Kıraç'ın Marmaris'ten sonra nereye demirlediği açıklandı. Radarların tamamını kapattı. Recep Canpolat teknede yanında kimin olduğunu da yazdı

İnan Kıraç'ın Marmaris'ten sonra nereye demirlediği açıklandı. Radarların tamamını kapattı. Recep Canpolat teknede yanında kimin olduğunu da yazdı
Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker'in sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden hedef aldığı İnan Kıraç'ın teknesinin konumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gazeteci Recep Canpolat, son gelişmeyi paylaştı.

Denizcilik alanında uzman olan gazeteci Recep Canpolat, suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan ve yurtdışına kaçan Sedat Peker''in tweetleriyle gündeme gelen İnan Kıraç’ın teknesi hakkındaki son gelişmeyi paylaştı.

Canpolat, Kıraç’ın teknesinin radar sistemini kapatarak Çeşme’ye demir attığını duyurdu.

Kıraç’ın yaptığı paylaşımın tamamı şöyle:

“İnan Kıraç’ın teknesi SIRMA III, radar sistemi AIS’i kapatarak Çeşme ‘ye demir attı. Tekne de İnan Kıraç ile birlikte Tunç Özbay da bulunuyor. Bilindiği gibi 1 Ağustos’ta Marmaris’ten mavi yolculuğa çıkan İnan Kıraç, tatili deşifre olunca, Rodos’tan geri dönmüştü.

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü lideri Sedat Peker, iş insanı İnan Kıraç hakkında tweet atarak, “Yanlış işler yapıyorsun! Yapma! İlerleyen saatlerde sana küçük bir ziyarete geleceğim” demişti.

Daha sonra Kıraç hakkında bazı açıklamalar yapan Peker, "Koç ailesine olan saygımdan dolayı seni bu sefer uyarmakla yetinecem''" ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker‘in tehditleri nedeniyle huzursuz ve tedirgin olduğu iddia edilen İnan Kıraç, teknesinin 12 günlük ihtiyaçlarını karşılayarak Tunç Özbay ve tatile çıktığı belirtilmiş, İnan Kıraç’ın iki kez güverteye çıktığı ancak karaya ayak basmadığı da ifade edilmişti.

İlgili Haberler