İşte Sedat Peker’in son tweeti

İşte Sedat Peker’in son tweeti
Bugün kaldığı yerin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıklayan Sedat Peker, son tweetinden 3 saat geçmesine rağmen yeni tweet atmadı. Bu durum "Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım" diyen Peker’in takipçilerini meraklandırdı.

Türkiye''de hakkında yakalama kararı bulunan ve Birleşik Arap Emirlikleri''nde bulunan Sedat Peker, yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıklamıştı.

"TWİTLERİM AÇIK OLACAK" DEMİŞTİ

Peker açıklamasında;  "Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz. Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım. Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım." demişti.

SAATLERDİR TWEET ATMADI

Bugün en son akşam saat 17.46''dan son tweetini atan Peker açıklamasında; “Bana Masum rolüne bürünme, Tayyip abi ne demişse onu yaptın diyorsunuz. Vallahi bu haksızlık. Anlı, şanlı, ünvanlı bütün herkes bıyık bırakın dediğinde bıraktı, ben bıyık bırakmadım. Demek ki her şeyi yapmamışım.” İfadelerini kullandı.

Son tweetinden 3 saat geçmesine rağmen yeni tweet atmayan Peker''in bu durumu takipçilerini meraklandırdı.

İşte Sedat Peker''in son paylaşımı:

İlgili Haberler