Cem Küçük Sedat Peker'in son tweetinden sonra ortaya çıktı. Sessizliğe gömülüp emeklilik yazısı yazmıştı

Cem Küçük Sedat Peker'in son tweetinden sonra ortaya çıktı. Sessizliğe gömülüp emeklilik yazısı yazmıştı
Sedat Peker’in gazeteci Cem Küçük'ün 'Blöf yapıyor, elinde belge falan yok' sözlerinin ardından ünlü bir ismin seks görüntülerini sosyal medyaya sızdırdığı iddia edildi. Peker açıklama yaparak paylaşanın kendisi olmadığını ve ”Cem Küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur" açıklamasını yapınca Küçük, sessizliğini bozdu.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” sözleri Sedat Peker’den video tehdidi ile karşılık bulduğu iddia edilmişti. Ünlü bir ismin seks görüntülerini sosyal medyaya sızdıran kişinin Peker olduğu öne sürülmüştü. Söz konusu ismin Türkiye''deki bir medya organizasyonun başında olduğu ve daha önce AKP''den Milletvekili Aday Adayı olduğu ortaya çıktı.

Peker‘in hedefinde olan yandaş gazeteci Cem Küçük ise sessizliğe bürünmüş ardından da emeklilik yazısı yazmıştı. Sessizliğe gömülüp emeklilik yazısı yazan Cem Küçük son yazısında "Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…” diyerek emekliliği övmüştü.

Cem Küçük sessizliğini bozarak paylaşımda bulundu.  Küçük, hayatını kaybeden Cüneyt Arkın için başsağlığı mesajı yayımladı. 

PEKER AÇIKLAMA YAPTI

Peker, ise bir medya grubunun başında olan ismin sosyal medyada yayınlanan görüntülerini iddiaların aksine kendisinin paylaşmadığını söyledi. Peker, Cem Küçük''e yönelik ''özel görüntüler''e ilişkin sözlerine de açıklık getirdi.

Twitter''dan paylaşım yapan Peker, "Kıymetli dostlarım, freudun_talebe’si isimli sayfa dün gece Twitter tarafından kapatılmıştır. Yeni açılan ve benim adıma yayın yapan hesap sahte bir hesaptır. Düşmanlığı bile namusluca yapmalıyız. Cem Küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur" ifadelerini kullandı.

CEM KÜÇÜK’TEN PAYLAŞIM GELDİ

Öte yandan bugün Türk sinemasını usta oyuncusu Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Sosyal medyada Arkın için başsağlığı mesajları yağıyor.

İktidara yakın gazeteci Cem Küçük de Peker’in son tweetlerinin ardından sessizliğini bozdu. Küçük sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Arkın için başsağılığı mesajı yyaımladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Küçük şöyle dedi:

Büyük aktör Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.

İlgili Haberler