Sedat Peker'in tweetlerini yayınlayan Erk Acerer canlı yayında konuştu. İş başka yöne doğru gidiyor

Sedat Peker'in tweetlerini yayınlayan Erk Acerer canlı yayında konuştu. İş başka yöne doğru gidiyor
Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hüküm giyen ve hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in tweetlerini paylaştığı için tartışma yaratan gazeteci Erk Acarer, kendisiyle ilgili iddialara canlı yayında cevap verdi.

İş başka yöne doğru gidiyor

Gazeteci Erk Acarer, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker’in ‘siyasiler ve bürokratların uyuşturucu-suç trafiğine karışmalarına ilişkin yapacağı paylaşımlara Birleşik Arap Emirlikleri tarafından izin verilmediğini belirterek Peker’in vereceği bilgileri kendilerine aktardığını duyurdu.

Peker’in “Türkiye’de bürokrasi ve siyasetle iç içe bir narko yapı yaratılmaya çalışılıyor” ifadelerini kullandığını belirten Acarer, konuyla ilgili olduğunu bildirilen belgeleri sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı.

Acarer''in bu paylaşımları, ''gazetecilik etiğiyle bağdaşmadığı'' gerekçesiyle bazı meslektaşları tarafından eleştirildi.

Gazeteci Erk Acarer, kendisiyle ilgili iddialara Artı TV’de programında “Celal Başlangıç ile Artı Gerçek” programının canlı yayında cevap verdi.

“Süleyman Soylu’ya küçük sürprizler hazırlamaya devam edeceğiz demişim. Şimdi ben bir gazeteci olarak bugün de bunun arkasındayım. Süleyman Soylu Türkiye’deki iktidar kırılmasının bir kalesi durumunda. Tekrar yenilemek isterim. Keşke Süleyman Soylu biraz daha kalsa da biraz daha pespayelikler, rezillikler ortaya çıksa.” açıklamasında bulundu.

 

İlgili Haberler