Sefirin Kızı 13.bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Nare, Sancar’ı affedecek mi?

Sefirin Kızı 13.bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Nare, Sancar’ı affedecek mi?
Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı’nın 13.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda bölümde Nare ile Sancar arasında yaşananlar dikkat çekerken dizinin hayranları Sefirin Kızı’nın 13.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 12.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor.

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı’nın 13.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda bölümde Nare ile Sancar arasında yaşananlar dikkat çekerken Sancar’ın uçurumun kenarındaki sahnesi yürekleri ağıza getirdi. Dizinin hayranları ise, Sefirin Kızı’nın 13.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 12.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Sefirin Kızı dizisinde yaşananlar ve 13.bölüm 1.fragmanı haberimizin detayında…

SEFİRİN KIZI 12.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sefirin Kızı 12.bölümüyle ekranlara geldi. Çemberin giderek daraldığı bölümde Halise fenalaşır ve apar topar hastaneye kaldırılır. Halise’nin ailesi ise korku ve panik içinde kalır. Sancar ise karşısına çıkan engellere rağmen gerçeklerin peşinden gitmeye çalışır. Sancar’ın uçurumun kenarındaki sahneleri ise yürekleri ağıza getirdi. Naren’in bu durum karşısındaki korku ve endişesi ise gözlerden kaçmadı.

SEFİRİN KIZI 13.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sefirin Kızı 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ise Nare ile Sancar arasındaki sahneler diziye damgasını vuracak. “Sen kızımızın o melek bakışını kaybettin. Sen bizimle bir hayat ihtimalini kaybettin. Sence bu en ağır ceza değil mi?” sözleri Sancar’ın gözyaşlarına boğulmasına neden olacak. Sancar ise Nare’ye “Affetmezsin di mi beni” diye soracak. Peki Nare, Sancar’ı affedecek mi?