Sefirin Kızı 14.bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Sancar, Gediz'i öldürüyor mu?

Sefirin Kızı 14.bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Sancar, Gediz'i öldürüyor mu?
Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı 13.bölümüyle ekranlara geldi. Bölüme Sancar ve Nare arasında yaşananlar damga vururken dizinin hayranları Sefirin Kızı 14.bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 13.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor.

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı 13.bölümüyle ekranlara geldi. Bölüme Sancar ve Nare arasında yaşananlar damga vururken dizinin hayranları ise, Sefirin Kızı’nın 14.bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 13.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Sefirin Kızı dizisinde yaşananlar ve 14.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorularının detayı haberimizde…

SEFİRİN KIZI 13.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sefirin Kızı 13.bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölüme Nare ve Sancar arasındaki sahne damga vururken Nare ile Sancar arasında şu diyalog geçti: Nare, Sancar’a “Sen kızımızın o melek bakışını kaybettin. Sen bizimle bir hayat ihtimalini kaybettin. Sence bu en ağır ceza değil mi?” sözlerini sarf ederken bu sözler Sancar’ın gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Sancar ise Nare’ye “Affetmezsin di mi beni” diye sordu.

SEFİRİN KIZI 14.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sefirin Kızı 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni Bölümde Sancar, Gediz'le tartışır. Gediz, Sancar'a "Alacam Nare'yi evlenecem Nare ile der" bunun üzerine daha sonra Sancar, Yahya'dan helallik alır ve Gediz'in peşine düşer. Gediz'in kaldığı yel değirmenine giden Sancar kapıyı kırar ve içeri girer. Peki Sancar, Gediz'i öldürecek mi?