Şehidin son fotoğrafı yürekleri dağladı

Şehidin son fotoğrafı yürekleri dağladı
Hakkari şehidi sözleşmeli er Halil İbrahim Güler İstanbul Çatalca'da son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel Çatalca Ulu Cami'nde öğle vakti düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

“DİMDİK AYAKTAYIZ KİMSE YIKAMAZ BİZİ, YIKILMAYACAĞIZ”

Güler’in ablası Duygu Şeker, “Dün görüntülü konuşmuştuk. ‘İzine geleceğim abla sürpriz yapacağım’ dedi. Ama gelemedi, haberini aldık. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum, inanamıyoruz”  diye konuştu.

Güvenlik görevlisi olan baba Kani Gürel, “En son dün akşam konuştum çocuğumla, ondan sonra bir daha görüşemedik. Halil İbrahim’imizi kaybettik işte. Yapacak bir şey yok ‘vatan sağ olsun’ diyeceğiz. Biz de gideceğiz oraya ve aynı vazifeyi yapacağız. Dimdik ayaktayız kimse yıkamaz bizi, yıkılmayacağız” dedi.

AİLESİNE GÖNDERDİĞİ SON FOTOĞRAF

Halil İbrahim Gürel’in dün ailesi ile yaptığı görüntülü konuşmanın ekran görüntüsü ve ailesine dün gönderdiği son fotoğrafı da bulunuyor. Güler’in fotoğrafta gülümsediği görülüyor. Şehit Güler’in cenazesi Çatalca Ulu Cami’de öğle namazının ardından kaldırılacak. Güler Edirnekapı Şehitliği’ne defnedilecek.