Bozkurt bölgesinde ölü sayısı bile tam bilinmiyor

Bozkurt bölgesinde ölü sayısı bile tam bilinmiyor
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde 25 kişinin hayatını kaybettiği resmi olarak açıklanırken, tam olarak kaç kişinin hayatını kaybettiği ise bilinmiyor

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde 7 ilçe sular altında kaldı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi. Can kaybı 27’ye yükseldi. Sel felaketi nedeniyle yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda ise vatandaşın ağlayarak “İnsanlar artık ölülerini kurtarmak için uğraşıyorlar” dediği video dikkat çekti.

“BOZKURT İKİYE BÖLÜNDÜ”

Bakan Soylu, sel felaketiyle ilgili, "Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli''de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz” ifadelerini kullanırken, Bozkurt için ''İlçe ikiye bölündü'' diyerek selin ne kadar büyük hasar oluşturduğunu anlattı.

“AYVANCIK AFET BÖLGESİ İLAN EDİLSİN”

ANKA Habere Ajansı’na konuşan bir vatandaş, "İşimiz çok kötü, devletin el uzatmasını istiyoruz" dedi. Başka bir vatandaş ise "Devletten yol, su bekliyoruz. Bunları sadece lavaboya dökmek için alıyoruz, bu suların içilebileceğine inanıyor musunuz? Afet bölgesi ilan edilmedik. Daha ne bekleniyor" diye konuştu.

İlgili Haberler