Yönetimle arası limoni olan Selçuk Tepeli bombayı patlattı. Fox TV’de sabah işe gelen çok şaşırdı. En son Ataköy Sahili’ndeki kayalıklarda görüldü

Yönetimle arası limoni olan Selçuk Tepeli bombayı patlattı. Fox TV’de sabah işe gelen çok şaşırdı. En son Ataköy Sahili’ndeki kayalıklarda görüldü
3 Mayıs tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Fox TV yönetimiyle arası limoni olan Selçuk Tepeli’nin listelerde üst sıralarda olması dikkat çekti. Tepeli geçtiğimiz günlerde canlı yayında rejiye tepki göstermişti.

Medyaradar’ın haberine göre, Total''de 1.sırada TRT1’de ekrana gelen “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2. sırada Show TV’de yayınlanan “Çukur”, 3.sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da” programı 4. sırada ise “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

AB''de ise 1.sırada “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Çukur”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Selçuk Tepeli ABC’de de 3. Sırada yer alarak, tüm reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başardı.

Fatih Portakal’dan sonra FOX TV Ana Haber Spikerliği görevini devralan gazeteci Selçuk Tepeli, geçtiğimiz günlerde ana haber bülteni sırasında görevden alınan Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hakkındaki haberi sunarken bir anda sinirlendi.

Tepeli rejiye seslenerek, “Arkadaşlar şunu bitirebilir miyim lütfen” diye sitem etti.

Tepeli’nin yayın yönetmeni Doğan Şentürk ile arasının gergin olduğu ve sorun çözülemezse bir değişimin yaşanabileceği iddia edildi.

 

İlgili Haberler