Selçuk Tepeli Fox TV canlı yayınında verdi veriştirdi, Fatih Portakal’ı unutturdu!

Selçuk Tepeli Fox TV canlı yayınında verdi veriştirdi, Fatih Portakal’ı unutturdu!
Fox TV Ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a canlı yayında sert sözlerle yüklendi. Tepeli, ‘O zaman bakanlık yapmayacaksın kardeşim bu ülkede’ ifadelerini kullandı.

Medeni Kanunu hedef alan ve çok eşliliği savunan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden alınmıştı.

8 ay Özel Kalem Müdürü olarak yanında tuttuğu Edizer'i ‘Anormal' olarak tanımlayan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı eleştiren Fox TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli ise Akdağ’a; ‘O zaman bakanlık yapmayacaksın kardeşim bu ülkede’ ifadelerini kullandı.

Selçuk Tepeli canlı yayında şunları söyledi:

"Bu olay sandığımızdan daha önemli. Siyasi parti liderlerinin bu olaya gerekli önemi göstermediğinin kanaatindeyim. Günlerdir ağızlarından kerpetenle laf alınıyor. Neden? Bunu hepimiz merak ediyoruz. Bu adam oraya nasıl geldi? 2018 raporuna göre bu ülkede 30 tarikat var. 400'den fazla kolları var aktif. Sadece İstanbul'da 445 tane tekke var. Şimdi bu nasıl oldu bunu tarif etmek gerek. Bu ülke laik bir devletse, ki anayasamızda öyle yazıyor bu olamaz. Çünkü bu bağlantılar yüzünden eğer elde ediyorlarsa bir kere bu iş adaletsiz demektir. Bakan beyde diyor ki 8 ay çalıştım ama bilmiyorum. O zaman bakanlık yapmayacaksın kardeşim bu ülkede. O kadar ucuz bir ülke mi burası?"