Selçuk Tepeli FOX TV’de geçmişiyle ilgili çok önemli bir şeyi açıkladı. Fatih portakalın pabucunu dama attı

Selçuk Tepeli FOX TV’de geçmişiyle ilgili çok önemli bir şeyi açıkladı. Fatih portakalın pabucunu dama attı
Fatih Portakal’ın emeklilik kararının ardından FOX TV Ana Haber Bülteni’nin yeni sunucusu olarak ekranlarda boy gösteren Selçuk Tepeli’nin son programda çiftçi bir aileden geldiği ve çiftçilik üzerine yaptığı konuşma büyük beğeni topladı. Tepeli, "Toprak insanı başka türlü terbiye eder. Keşke herkes bunun kıymetini bilse!" dedi.

FOX TV’de Fatih Portakal’ın ekranlara veda etmesinin ardından göreve gelen Selçuk Tepeli’nin çiftçi bir ailenin çocuğu olduğu ve çiftçiliğin önemine dair sözleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Ana Haber Bülteninin ardından söz konusu açıklamalarının yer aldığı bir videoyu da Twitter hesabından paylaşan Tepeli’nin açıklamaları şu şekilde:

"Dün Şehnaz Hanım yönetmenimiz şefkatle davranıp benim defolarımı göstermemiş. Burada bugün Hüseyin var o biraz daha gaddar, muhakkak gereğini yapacaktır. Ben burada çok pudra falan sürdürmek istemiyorum. 'Yüzün parlamasın ter görünmesin' diye, çünkü insan burada terliyor, sizin karşınızda kolay bir şey değil bir şeyler sürüyorlar. Halimiz böyle, bense ne kadar az sürülürse o kadar iyi diyorum. Bugün özellikle dedim ki ya ne olur yapmayın şunu. Ne varsa görünsün. Çünkü bunlar insanın hikayesi, bu hikayeden insan kaçar mı? Bu hikaye insanı insan yapan şey. Evet gördüğünüz gibi ironi yapmıyorum, bunlar tarla yanığı çünkü hayatımın yarısını yarı belime kadar toprak içinde geçirdim. Benim ailem çiftçilik yapıyor. Bütün çevrem öyle. O bakımdan da işimizi yaptık. Şimdi de yapmaya devam ediyoruz. Yurt içinde, yurt dışında siyaset okuduk ama ondan daha esaslı, topraktan daha iyi bir iş olamaz. Toprak insanı başka türlü terbiye eder. Keşke bunun kıymetini herkes bilse. O yüzden bizde ironi yok böyle. Bunu da çok abartmak istemiyorum niye; Bir izleyicimiz için söyledim. Bu işleri yapan insanlar öyle zor şartlarda yapıyorlar ki… Onların hepsinin yüzü harita gibi ve çok güzel görünüyor. Elleri nasırlanmış filan. Bu insanlar çiftçi, tarım hafızasının kaybedilmesinin önündeki son fırsat. Aman dikkat."