Cezalara rağmen doğruları söylemekten vazgeçmeyen adam Selçuk Tepeli canlı yayında 35 saniye konuştu. Saray'ın bütün ışıkları yandı

Cezalara rağmen doğruları söylemekten vazgeçmeyen adam Selçuk Tepeli canlı yayında 35 saniye konuştu. Saray'ın bütün ışıkları yandı
FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli, canlı yayında yaptığı ekonomi eleştirileriyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Tepeli, "Memlekette konut üretiyorsunuz alan yabancı, bu ülkenin vatandaşı yokmuş gibi" ifadelerini kullandı.

FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli, geçtiğimiz haftalarda çiftçilerle ilgili sunduğu habere sinirlenip bardağı fırlatmıştı. Tepeli''nin bu hareketi sonrası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV''ye para cezası vermişti.

FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli''nin canlı yayında yaptığı ekonomi eleştirileri sosyal medyada gündem oldu.

Selçuk Tepeli, canlı yayında yaptığı ekonomiye dair açıklamalarla büyük beğeni topladı.

Tepeli, "Cumhuriyetin 100 yılda ürettiği fabrikayı, işletmeleri, kamu şirketlerini 3 kuruşa 5 kuruşa satmışsın yabancılara."  ifadelerini kullandı.

"BU PATRONLAR BU PARALARI NERELERE KOYDU?"

Yaşananlara tepkisini gösteren Tepeli, "Memlekette konut üretiyorsun alan yabancı. Bu ülkenin milleti yokmuş gibi. Memlekete ucuza çalışıyor diye kontrolsüz yasa dışı içeri kabul ettiğin göçmen alıyorsunuz. Cumhuriyetin 100 yılda ürettiği fabrikayı, işletmeleri, kamu şirketlerini 3 kuruşa 5 kuruşa satmışsın yabancılara. Para nerede o da belli değil. Bir şeyi sattıysanız parayı bir yeri koydunuz, bu paralar nerede? Nerede o para? Bu patronlar bu paraları nerelere koydu? Bu paraları nereye götürdüler?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler