Selda Bağcan’dan Gökhan Türkmen’e tokat gibi cevap! Aleyna'yı sahneye çıkaran Selda Bağcan'ı hedef almıştı

Selda Bağcan’dan Gökhan Türkmen’e tokat gibi cevap! Aleyna'yı sahneye çıkaran Selda Bağcan'ı hedef almıştı
Selda Bağcan, Harbiye Açıkhava sahnesinde Aleyna Tilki'yi konuk etmiş, Gökhan Türkmen de sosyal medyadan 'reklâm yapıyorlar' diye tepki göstermişti. Bağcan'dan yanıt gecikmedi: Terbiyesizlik yapmış. Sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?

Usta sanatçı Selda Bağcan, 4 Ağustos''ta Harbiye Açıkhava konserinde ünlü şarkıcı Aleyna Tilki''yi sahnesinde konuk ederek  ''Gesi Bağları’ türküsünde bir düete imza atmışlardı. 

Aleyna Tilki için Bağcan "Bostancı''da ki konserden sonra bu ikinci buluşmamız. Aleyna''yı çok taktir ediyorum. Bir kere çok çalışkan, dağları deviriyor. Amerika''ya gitti orada bağlantıları var. Orada ki DJ, fotoğrafımı göstererek tanıyor musun? demiş, O da, ''evet, idolüm'' demiş... Ondan sonra da Allah yürü yâ kulum dedi. Ahmet Hakan''da satırlarına taşıdı; ''Benim için Aleyna Tilki''nin yaşlısı'' demişler... Yaşlanınca inşallah sende benim gibi olursun."  diyerek övgüler yağdırmıştı.

Aleyna Tilki, hayranı olduğu Bağcan''  "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" diyerek; Türkiye’de sadece Selda Bağcan’ı dinlediğini söylemişti.

Gökhan Türkmen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki''yi sahnesinde konuk eden Selda Bağcan''a  tepki gösterdi.

Türkmen, yaptığı paylaşımda "Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!" ifadelerini kullanmıştı. 

"SANE NE? SAHNEME KİMİ ÇIKARMAK İSTERSEM ONU ÇIKARIRIM"

Selda Bağcan konuyla ilgili olarak ilk kez Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert''e konuşarak Gökhan Türkmen''e cevap verdi: 

"Terbiyesizlik yapmış... Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna''yı  anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da ''reklâm yapıyor'' diyor, sana ne? Kıskandı belki de... Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?" dedi.
 
 

İlgili Haberler