Selfie çekerken 27. kattan düştü

Selfie çekerken 27. kattan düştü
Panama’da meydana gelen bir olay selfie çekmenin ne kadar tehlikeli olabileceğini gözler önüne serdi. İki çocuk annesi 27 yaşında bir kadın, otelin 27. katında bulunan odasının balkonunda selfie çekerken düştü ve hayatını kaybetti.

Panama'da 27 yaşındaki bir turist, selfie çekmeye çalışırken 27. kattaki bir binanın balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

İsminin Sandra Manuela Da Costa Macedo olduğu öğrenilen 27 yaşındaki turistin ölümü, selfie çekmek için yaptığı tehlikeli hareketin başka birinin dikkatini çekmesi sonucunda an be an kaydedildi.

Daily Mail'in Macedo'nun arkadaşından aktardığı bilgiye göre, 27. kattan düşerek hayatını kaybeden genç kadın, iki çocuk sahibi bir öğretmendi.

259 KİŞİ ÖLDÜ

Panama’da meydana gelen olayın ardından selfie çekerken yaşanan ölümler yeniden tartışma konusu oldu. BBC'de yer alan habere göre, 2011-2017 yıllarını kapsayan bir araştırmaya göre, dünyanın farklı yerlerinde 259 kişi selfie çekerken öldü.

Araştırmada, insanların sosyal medya hesaplarında beğeni toplamak için yüksek bölgelerde selfie çekerek hayatlarını riske attığı vurgulandı.

Öte yandan, son yıllarda artan selfie çekerken ölümlerin çoğunun bu nedenle meydana geldiğine dikkat çekildi.