Selin Ünvar hikayesiyle yarışmaya damga vurdu

Selin Ünvar hikayesiyle yarışmaya damga vurdu
Kim Milyoner Olmak ister isimli yarışma programına katılan Selin Ünvar'ın hayat hikayesi izleyenleri ekrana kilitledi. Yaşadığı aile faciası üzerine tek başına mücadele veren ve öğretmen olan Ünvar'ın hikayesi sosyal medyada çok konuşanlar arasına girdi.

'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışma programına katılan 25 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver'in hayat hikayesi izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Yarışmaya Antalya'dan katılan ve ana sınıfı öğretmenliği yapan Ünvar'ın hayat hikayesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yarışmaya teyzesi ve kuzeniyle katıldığını belirten genç yarışmacı Denizli'de büyüdüğünü, okulda başarılı bir öğrenci olduğunu, tek başına kapı kapı dolaşarak burs istediğini bu sayede Anadolu Lisesini bitirdiğini anlattı. Üniversite'yi Antalya'da okuyan genç kız üniversite yıllarında bir yandan okuyup bir yandan çalışarak geçindiğini söyledi.

 Sunucu Selçuk Yöntem'in anne-babanız ne işle meşgul sorusu üzerine "annemi kaybettim, babam çalışmıyor, cezaevinde" yanıtı veren Ünvar, sunucunun 'nedenini öğrenmemin bir mahsuru var mı sorusu üzerine', "babam annemi öldürdüğü için" cevabını verdi. Stüdyoda duygu dolu anların yaşanmasına neden olan cevap sonrasında, Ünvar'ın gözlerinin dolduğu görüldü. 

Lise 1'e giderken yaşadığı aile faciası sonrasında devlet yurduna yerleşen Ünvar, daha sonra üniversiteyi kazanıp başarıyla mezun oldu. Ünvar'ın hikayesi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Yarışmada hedefinin 250 bin TL olduğunu söyleyen Selin Ünver, hayalinin bir anaokulu açmak olduğunu ve çocuklara yabancı dilden, dansa kadar bir çok kültürel eğitim vermek istediğini söyledi.

125 BİN TL'LİK SORUYA GELDİ

125 bin TL'lik soruya gelen Senin Ünver yarışmanın süresi sona erdiği için yeni bölümde yarışmaya devam edecek. En büyük hayali anaokulu açmak olan ana sınıf öğretmeni Selin Ünver'in yarışmayı nasıl tamamlayacağı merakla bekleniyor.