Sen Anlat Karadeniz 38. bölümde neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz 38. bölümde neler olacak?
Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm heyecanıyla devam ediyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören dizi 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde ne olacak? Soruları çok soruluyor. İşte detaylar...

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni bölümü ne zaman? Yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizi son bölümünde ne oldu? Kadınlar özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM NE OLDU

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınladı. Sen Anlat Karadeniz'de kadınlar koğuşa alışmaya çalışmaktadır. Tahir Nefesi kurtaracağına söz verir. Vedat Osman Hoca'nın evini basıp Yiğit'i kaçırır ve bunu öğrenen Tahir ile Vedat arasında bir kovalamaca başlar. Tahir son sahnede silahını çekip Vedat'a oğlum ver diye bağırır. Ve silahını ateşler. Sen Anlat Kardeniz 2. Fragmanında Tahir Nefes’e destek olmak için bir takım çalışmalar yapar. Vedat Tahir’in evini basar ve annesini rehin alır ve ona işkence uygular.

SEN ANLAT KARADENİZ 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Asiye hapishanede sancıları geliyor ve doğuruyor. Mustafa Tahir heyecanla bunu bekliyor. Kadınlar içeriden çıkması ile büyük bir mutluluk oluyor ve evde Asiye ile kaynanası arasında çocuk için tartışmalar çıkıyor. Tahir, Nefes Yiğit çok mutludur. Tahir Nefes’e sürpriz yapıyor ve taşınacakları evi gösteriyor. Vedat kötü planlarına devam ediyor. Ve Tahir ile Nefes’in yeni evine geliyor ve oraya gelen Nefs’le karşı karşıya kalıyor. Bunu öğrenen Tahir çıldırıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor Sen Anlat Karadeniz yeni 38.bölümü ile bu akşam yayınlanacak.