Sen Anlat Karadeniz 45. yeni bölümde neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz 45. yeni bölümde neler olacak?
Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm heyecanıyla devam ediyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören dizinin 45.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde ne olacak? İşte detaylar.

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde yeni bölümde neler olacak? Son bölümde Vedat'ın ölümü izleyici sarsmıştı.İşte detaylar...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU 

Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret'le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye'dir. Elindeki kozlarla Vedat'ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir'in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır. Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Sen Anlat Karadeniz dizisi 45. bölüm 3. fragmanında; Saniye, sonunda Nefes'i kabullenir ve ona yaptıkları için kendisinden özür diler. Nefes'in Saniye'yi affetmesi ise Tahir'i çok mutlu Sen Anlat Karadeniz dizisi 45. bölüm 2. fragmanında; Asiye, Mustafa'ya romantik olmadığını ve romantik bir evlilik teklifi almadığını söyleyerek bağırır. Asiye, Mustafa'ya kendisine güzel laflar söylemezse ondan uzak duracağını söylemesi üzerine Tahir'den yardım almak için telefona sarılır. eder.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.