Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes Tahir'in iyiliği için oğluyla birlikte onu terk ediyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm fragmanı..

Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dün akşam Sen Anlat Karadeniz'in 31. bölümünün ardından belli oldu. Dizi biter bitmez yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adrenalinin tavan yaptığı dizide Nefes ile Tahir son bölümde evleniyor. Nefes ile Tahir'in evlenmesi izleyenleri de duygu dolu anlara sahip oluyor. Nefes'in karadeniz halayı ise büyük beğeni topluyor. Peki Nefes'in eski kocası Vedat Nefes ile Tahir'in bu mutlu gününe nifak tohumu ekecek mi? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Nefes ile Tahir'in düğününe kara bulutlar düştü. Nefes'e gelen telefon adeta kabus oldu. Fatih'in vurulduğu haberini alan Nefes baygınlık geçirdi. Tahir ise bunu duyunca adeta çılgına döndü. Nefes oğlu Yusuf'u da alıp Tahir'in başını daha çok belaya sokmamak için onu terk etmeye karar veriyor ve gidiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 32. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin son bölümü olan 31. bölüm fragmanının ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

tahir.png

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var. Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi? Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

SEN ANLAT KARADENİZ HAKKINDA SON BİLGİLER

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkı anlatılıyor.

Sen Anlat Karadeniz Çarşamba 20.00'de atv'de!

KARAKTERLER

ULAŞ TUNA ASLANTEPE (TAHİR KALELİ)

Namıdiğer Deli Tahir. 29 yaşında. Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı. Ailenin sahip olduğu kum gemilerinde çalışıyor, şirket işlerinden hoşlanmıyor, Karadeniz'i, denizde olmayı çok seviyor. Kanı deli akıyor ama yüreği merhamet dolu. Kafası çok çalışıyor ama sağduyudan sınıfta kalır, öyle fevri, öyle inat, duygularıyla yaşıyor. Vicdanlı, sahiplenici, sivri dilli, korumacı ama ayarsız. Acayip başına buyruk. Ailesine laf söyletmez ama gereğinde onlarla da savaşır. Haksızlığa tahammül edemez, öfkelendi mi gözü kimseyi görmez. Çok kolay yakar yıkar, destursuz laf söylenmesi tavsiye edilmez.

İREM HELVACIOĞLU (NEFES ZORLU)

24 yıllık hayatında, daha adına yakışır bir tek nefes bile almayı başaramamış genç bir kadın. Annesi onu doğururken ölmüş, babası tarafından daha 16 yaşındayken Sayarların oğlu Vedat'a satılmış. On yedisinde Yiğit'i doğurmuş. O zamandan beri, oğluyla birlikte kapatıldığı evde nefes almaya, var olmaya, direnmeye çalışıyor. Defalarca oğlunu alıp kaçmış, defalarca bulunup geri getirilmiş. Her seferinde dayak yemiş, her seferinde işkence edilmiş. Acısını saklayan, dayanıklı müdanasız, inatçı, başı dik bir kadın.