Sen Çal Kapımı dizisine yeni oyuncu. Sürpriz isim kadroya dahil oldu

Sen Çal Kapımı dizisine yeni oyuncu. Sürpriz isim kadroya dahil oldu
Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'ya yeni bir oyuncu dahil oldu. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisine Nihan Şahenk dahil oldu. Ünlü oyuncu, son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk olmuştu. Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Nihan Şahenk kimdir? Detaylar haberimizde...

FOX Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisine Nihan Şahenk dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Nihan Şahenk şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinde Suzi karakteriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda sözü müziği Can Temiz, düzenlemesi Ali Rıza Şahenk'e ait Avrupa Müzik etiketli 4. Single'ı Uzakta Daha Güzelsin'in hazırlıklarını tamamlayan Nihan çıkış tarihi için gün sayıyor.

İddialı diziye son olarak İlayda Çevik katılmıştı.

NİHAN ŞAHENK KİMDİR?

Nihan Şahenk, 25 Eylül 1986 yılında Bursa’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesinde Antropoloji bölümünü tamamladıktan sonra kariyerini oyuncu olarak inşa etme kararı aldı. Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde Temel Oyunculuk ve Diksiyon eğitimi alan Nihan Tarhan başarıyla tamamladığı eğitim sonrasında da Ekol Drama’da Kamera Önü Oyunculuk eğitimi aldı.

Ünlü oyuncu Televizyonlara ilk defa FOX TV ekranlarında Babam Sınıfta Kaldı gençlik dizisi ile dizi kariyerine başladı. Bu dizide Asiye Fındıkçıoğlu Karakteri ile deli dolu bir Karadenizli öğrenci rolüne bürünmüştür. Genç oyuncu Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Karadeniz kızı Asiye karakteriyle ön plana çıkmasına rağmen beklenenin aksine Karadenizli değil Bursalıdır ve yaşamını Bursa’da devam ettirmektedir.

Güzel oyuncu bu diziden önce ayrıca bazı tiyatro oyunlarında da oyunculuk deneyimini geliştirdi.  Farklı markaların reklam filmlerinde oyunculuk yapan Nihan Tarhan Babam Sınıfta Kaldı sonrasında Boynu Bükükler, Hom Ofis, Yılanların Öcü ve İkisini de Sevdim dizilerinde izleyiciyle buluştu. Son iki sene içerisinde filmlerde de boy göstermeye başlayan güzel oyuncu Nihan Şahenk, Kuluçka, Yaşamak Güzel Şey ve Koca Bulma Sanatı filmleriyle kariyer basamaklarını başarıyla tırmanmaya devam etmektedir.

116574155-3153375338077518-4221993840542580644-n.jpgnihansahenk2.jpg