Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi konusu ne? Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları kimler?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi konusu ne? Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları kimler?
Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları, Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi sıkça aratılmaya başlandı. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi Show TV’de yayınlanmasıyla merak konusu oldu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde birçok başarılı isim yer alıyor. Yerli komedi filmi Sen Kiminle Dans Ediyorsun başrollerinde Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. İşte, filmin detayları...

Sen Kiminle Dans Ediyorsun, 2017 yılında beyazperde de yer aldı. Televizyonda da izleyicisini karşılayan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Burak Aksak yürüttü.

Yapımcı ise Necati Akpınar olarak yer aldı. Psikolojik sorunlar ile boğuşan genç bir kızın hayata tutunmasını sağlayan dans ile serüvenini ekrana getiriyor.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN KONUSU

Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Aysel psikiyatrın da desteği ile dansa başlar. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

dmki5jmxcaauj-s.jpg

Hayatında yeni bir sayfa açılır. Ancak tutkusu dans için birçok zorlukla mücadele edecek ve yeni insanlarla tanışacaktır.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN FİLMİ KONUSU

Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor.

Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

mg-4237.jpg

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN FİLMİ OYUNCULARI

Filmin dikkat çeken ve sevilen oyuncu kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Demet Özdemir

Uraz Kaygılaroğlu

Binnur Kaya

Okan Çabalar

Bora Cengiz

Nergis Öztürk

Berat Yenilmez

Meltem Gülenç

Hakan Salınmış

Gülsüm Alkan

Kıvanç Baran Arslan

Burak Topaloğlu

Hakan Akın

Cihan Talay

İbrahim Emin Ege

urgeqda6kmskgjrjb6bhofqet0j.jpg