Sevda Erginci’ye büyük şok. "Çok şaşkınım"

Sevda Erginci’ye büyük şok. "Çok şaşkınım"
Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı TRT’nin 'Seni Kalbime Sakladım' dizisi için final kararı çıktı. Final kararını telefonda öğrenen Erginci yaşadığı şoku üstünden atamadı. 

TRT’nin yeni yaz dizisi ‘Seni Kalbime Sakladım’ için final kararı çıktı. Reytinglere yenilen dizi 7. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Dizinin başrol oyuncularından Sevda Erginci, önceki gün Nişantaşı City''s çıkışı objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, üzücü haberi gazetecilerle paylaştı. 

Oldukça üzgün olduğu görülen Sevda Erginci, dizisinin final kararından sonra yaşadığı şoku 
"Çok üzgünüm arkadaşlar. Beş dakika önce dizimin final kararı aldığı haberini aldım. Çok şaşkınım. Ne olur daha fazla soru sormayın." diyerek anlattı. 

''REYTİNGLER İYİ'' DEMİŞTİ

Daha önce Ekin Mert Daymaz, "Sizi çok neşeli gördük. Özel bir nedeni var mı?" sorusuna "Dizimizin reytingleri çok iyi gidiyor. Böyle olunca mutluluğum yüzüme  yansıyor" cevabını vermişti.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin 11 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanacak olan 7. bölümüyle final yaparak sona ermesi bekleniyor.

BOY FARKI GÜNDEM OLMUŞTU 

Seni Kalbime Sakladım’da başrolde yer alan Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkı magazin gündeminde konuşulan konular arasındaydı. 

Erginci, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda partneriyle arasındaki boy farkını nasıl kapattığını  esprili bir fotoğrafla anlatmıştı.

 
 

İlgili Haberler