Şenol Güneş: "Burak Yılmaz'a kefilim"

Şenol Güneş: "Burak Yılmaz'a kefilim"
Burak Yılmaz transferi hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kendim adıma kimseye kefil olmam ama Burak Yılmaz’a kefilim” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tartışmalara yol açan Burak Yılmaz transferiyle ilgili açıklamalarda bulunurken kadrodaki diğer oyunculara dair önemli açıklamalar yaptı.

Bazı Beşiktaşlı taraftarların Burak Yılmaz transferinden rahatsız olmasını değerlendiren Güneş, “Beşiktaş taraftarının ona sahip çıkacağını düşünüyorum. Baba Hakkı olamaz, zamanı yetmez ama efsanelere layık olacaktır.” dedi.

Öte yandan takımdan ayrılması beklenen Tolgay Arslan ve Vagner Love hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, “Vagner Love çok çalışıyor ama bizde verimli olamadı” ifadelerini kullandı.

İşte Şenol Güneş’in açıklamalarından satır başları;

“BURAK EFSANELERE LAYIK OLACAKTIR”

“Burak’ın maliyeti Vagner’den daha ucuz. Tartışıyoruz, neyi tartışıyoruz? Beşiktaş maçında yere düşmesi var, olabiliyor. Beşiktaş taraftarının ona sahip çıkacağını düşünüyorum. Baba Hakkı olamaz, zamanı yetmez ama efsanelere layık olacaktır.

“BURAK YILMAZ’A KEFİLİM”

“Burak Yılmaz’ı daha önce de istemiştim. Messi’yi de istiyorum ama alamıyorum. Günün birinde belki gelir. Başkana söyleyelim yarın görüşmelere başlasın. Kendim adıma kimseye kefil olmam ama Burak Yılmaz’a kefilim”

“BUGÜN BEŞİKTAŞ’IN ALACAĞI EN İYİ İSİM”

“Burak Yılmaz, Beşiktaşlı olduğunu Trabzonspor’da da söyledi, medyaya da söyledi. Beşiktaş böyle bir yer, ben de Trabzonsporluyum. Zamanında gelmiş, gitmiş. Demek öyle gerekmiş, şimdi de gelmesi gerekmiş. Bugün Beşiktaş’ın alacağı en iyi isim.”

“TOLGAY ETRAFINI DA GERİYOR”

“Tolgay bizim için çok önemli bir oyuncu. Oynamadığı zaman mutsuz oluyor. Etrafını da geriyor. Vagner Love çok yetenekli ama bizde tutmadı. Oynadığı zaman sorun yapmadı. Çok iyi çalışıyor ama verimli olamadı. Şener Özbayraklı, Türkiye’nin iyi sağ beklerinden biri. Yazılanlara göre Tolgay Arslan, Fenerbahçe ile görüşüyormuş. Sanırım bizimkiler önce para istiyor, Fenerbahçe de Şener’i vermeyi düşünmüyor. Kulüp, Tolga’yı satmak ve gelecek parayla transfer yapmak istiyor.”