Şenol Güneş sezon sonunda ayrılıyor mu?

Şenol Güneş sezon sonunda ayrılıyor mu?
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere yanıt verdi. Ayrıca Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı hakkında da konuştu.

Kayserispor maçı öncesi konuşan Şenol Güneş, Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu ve taraftar istemediği sürece ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

"TARAFTAR İSTEMEDİĞİ SÜRECE AYRILMAM"

Beşiktaş'ta kalacağını vurgulayan Şenol Güneş "Her maçta sahaya güzel futbol oynayıp kazanmak için çıkıyoruz. Bulunduğumuz yer tabii ki bizi üzüyor. Ortada bir sıkıntı varsa, hepsi benimdir. Şu an itibariyle kendi işimi yapıyorum. Konuşmamda yarar yok, susuyorum ama sustukça da sabrımızın sınandığını görüyoruz. Benim 1 yıl daha mukavelem var. Sezon başında da bu tip oyunlar vardı. Saldırılar var ama sabırlı olmak zorundayız. Sabrımız teslim olduğumuzu göstermez, tam aksine yapıcı olduğumuzu gösterir. 50 yıllık futbol hayatımda ufak tefek hatalar var ama herkes he insanda hata bulmak isterse, bulur. Önemli olan ne verdiğiniz, ne aldığınız değildir. Suçlama yaparak taraftar üzerinde infial çıkaran, ortalığı toz dumana katıp arkasında da oradan nemalanmaya çalışanlardan olmadık, olmayacağız. Bugüne kadar destek oldular. Mukavelem ne olursa olsun, onların sevgisine maruz kaldığım sürece, taraftarımız git demediği sürece buradan ayrılmam. Sezon başında da yapıldı. Karakterim, çizgim belli. Bu çizgiye herkesin gelmesini istemem. Kimseyi de değiştirmek istemiyorum. Futbol anlamında iyi şeyler yapıp örnek olmaya çalıştık. Hatalarımız olmuştur ama en kötü ihtimalle kendimi değiştirmeye çalışıyorum." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN FENERBAHÇE MAÇI SÖZLERİ

Fenerbahçe maçının tekrar oynanmasıyla ilgili de konuşan Şenol Güneş "Yapılan haksızlık karşısında sustuk ki, sayın siyasilerin de söylediği gibi ortada 'Ülkenin durumu iyi değil, siz susun sahaya çıkın' gibi benim aklımın almadığı ama içimize sindirdiğimiz olayı, spor adamlarının da konuşamadığı bir dönem yaşıyoruz. O zaman daha ne konuşulacak? Buradan da futbol bekliyoruz. Seyirci de kaçar, futbol da geri gider. Burada yine en güzelini yapmak zorundayız, yine en iyisini yapacağız." diye konuştu.